Hæng toiletruller op i din have: Se så magien ske

Livsstil
Foto: YouTube
Når du ser, hvad der sker, vil du gøre det samme.

Lige nu læser andre også

Hvis du er en af dem, der smider dine tomme toiletruller ud uden at tænke over det, så er du helt sikkert ikke den eneste.

Det viser sig dog, at det kan være en ret stor fejl, da de tomme ruller kan være intet mindre end guld værd for havens flyvende og syngende besøgende.

Hjælp fuglene

For at hjælpe fuglene med en tom toiletrulle, skal du smør et jævnt, tyndt lag peanutbutter over hele rullens ydre overflade. Dette klæbrige lag vil fungere som lim.

Tag derefter en håndfuld korn. Det er ikke vigtigt, hvilke korn du har til rådighed, da rullen med peanutbutter blot skal rulles i kornene, indtil den er helt dækket til.

Det gør rullen til en spiselig og næringsrig snack for fuglene.

Det sidste, du skal gøre, er at hænge den nu færdige rulle op et sted i din have, hvor den både kan ses og nås af fuglene. Ved at placere flere af disse rundt omkring, kan du skabe små fodringsstationer, som vil tiltrække forskellige fuglearter til din have.

Denne enkle metode understreger, hvordan små handlinger kan gøre en stor forskel for vores miljø og de dyr, der befinder sig i vores udendørs rum.

Så næste gang du står med en tom rulle, så bør du tænke på fuglene og giv dem en hjælpende hånd.

Herunder kan du se, hvordan det skal gøres.

Anbefalet til dig