Kvinde deler hidtil ukendt trick til 10 kroner: Holder edderkopper ude af huset

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det behøver ikke være dyrt at holde edderkopperne ude af huset.

Mest læste i dag

Hvis du finder en edderkop i dit hjem, så tænker du helt sikkert ikke, at det er noget positivt.

De små kryb falder ikke i god jord hos mange danskere, der vil gøre alt, hvad de overhovedet kan for at holde edderkopperne på afstand.

Det viser sig dog, at der findes en genial metode til at holde edderkopperne på afstand, og det bedste af det hele er, at du ikke behøver at bruge en formue.

Det skriver The Mirror.

For at holde de ubudne gæster på afstand skal du ifølge en kvinde blot hoste op med omtrent 10 kroner. Det eneste du skal bruge er nemlig mentholsalve.

"Hvis du er som mig og er bange for edderkopper - især i denne sæson med de store, tykke edderkopper, der forsøger at komme ind i huset - så få fat i noget Vapour Rub (mentholsalve-lignende produkt, red.) og smør det på dine vindueskarme og dørkarme," forklarede hun og fortsatte:

“Edderkopper har små smagsløg i deres fødder, og de afskyr smagen. Det er en virkelig etisk måde at forhindre edderkopper i at invadere dit hjem."

At anskaffe mentholsalve eller Vapour Rub koster en anelse mere end 10 kroner, men da hele bøtten ikke bliver tømt af at udføre kvindens hjemmelavede trick, kan hendes påstand forsvares.

Tricket er nu blevet set mere end en million gange, og folk er fascineret over det.

I videoen herunder kan du se, hvordan hun gør.

Anbefalet til dig