Ni herreklamme ting kvinder gør, men aldrig vil indrømme

15/6/20 12:45

Per Broch

Kvinder kan også være klamme. Foto: Shutterstock
Nogle mænd har bildt sig selv ind, at kvinder kun har blomster i tarmen, men sådan er sandheden langt fra. Som kvinde ved man godt, at men ikke altid er feminin, ren, hygiejnisk bevidst og overskuds-agtig.

Selvom vi kvinder gerne vil have det til at se ud som om, vi er overskudsagtige og feminine det meste af tiden, så er det ikke altid, vi kan leve op til egen idealer. 

Det er også helt i orden, at drengenes forestillinger brydes og pigerne får lov til at agere som de til tider klamme væsner, vi også kan være. Hvorfor er det kun drengene, der har eneret på at sidde derhjemme med bremsespor i underbukserne og brun sovs på undertrøjen.

For jer piger, der ikke ville røbe nedenstående hemmeligheder: Undskyld, men det skal frem.

Og til drengene, der stadig vil leve i den uskyldige verden, hvor piger prutter perfume og tisser champagne: STOP! Læs ikke videre.

1. Alle piger skider - Og det er LORT, der komme ud
Der er ingen vej udenom: ALLE MENNESKER SKIDER. Også kvinder. Det lugter nøjagtigt lige så fælt, som når mænd gør det samme.
Kvinder falder ind under kategorien “alle mennesker”, så det betyder helt naturligt, at kvinder lukker lort ud af bagdelen. Og præcis som mænd, så elsker vi det. Der er ikke noget bedre end at holde sig til man er ved at eksplodere og så slappe af i tarmen.

2. Piger hader også at barbere sig - Og springer over hvor gærdet er lavest
Hvis vi har bukser på i dag, kan du næsten godt være sikker på, at vi ikke barberede os i går. Eller dagen før det. Højst sandsynligt har vi ikke barberet os hele ugen. For dovne til at barbere armhulen? Så trækker vi da bare i en langærmet trøje. Sådan er det, vi barberer kun det, der er allermest nødvendigt. De intime dele kan sagtens gå flere måneder uden at blive rørt med andet grej end klør fem.

3. Vi piller også næse - Og fanger guld, der nuldres mellem fingrene
Vi gør det præcis lige så ofte som mænd. Ofte mens vi kører bil. Det er sjældent, man kan vente, til der er et tørklæde i nærheden, så man triller den lille klump os skyder den ned i bunden af bilen. Hvis bilen lige er gjort rent, så kyles den ud af vinduet.

4. Vi vasker meget sjældent vores BH’er - Og nyder at tage en daggammel BH på
Vi har gået rundt i den samme BH i… ubestemmeligt, ubeskriveligt lang tid. Hvis man ikke har svedt, så er det ingen grund til at tage en ny på. Og den fra i går er også mere behagelig end en helt ny.

5. Vi bliver - lige lovligt - kreative, når vi har menstraution - Og putter alt muligt i trussen
Vi har været tvunget til at rulle et stykke toiletpapir sammen og lægge det i trussen, når vi pludselig opdager, at vi bløder. Ekstra klamt bliver det, når man har prøvet at gå sådan rundt en hel dag, fordi der bare har været for travlt med skole eller arbejde. Vi har prøvet det, indrøm det bare.

6. Vi tisser i badet - Og nyder det
Hvem er det egentlig, der synes, det er klamt? Er det ikke bare blevet konsensus, at man skal synes det er klamt, og så gør man det alligevel. Indrømmet, det kan godt lugte lidt, hvis man gør det om morgenen.

7. Vi bløder i vores undertøj - Og smider det i håndvasken
Der er bare så mange menstruations-relaterede sandheder om piger, at du tror, det er løgn. Denne kan ikke udelades. Vi bløder i vores undertøj. Meget. Så vasker vi det måske i håndvasken og efterlader det pågældende undertøj i selvsamme vask, før vi går ud om morgenen. Herefter glemmer vi alt om det. Vi lærer aldrig af det, så det vil ske omkring syv gange i vores liv, at en gæst vader ind til vores våde, blodafrensede trusser i badeværelsesvasken.

8. Vi kan godt gå lang tid uden at vaske hår - Og vi elsker det
Til tider er vores hygiejniske standarder altså yderst tvivlsomme. Vi kan godt finde på at lade fire dage gå uden at vaske hår. I stedet bruger vi måske tørshampoo. Føler vi ikke, vi har tid til at gå i bad, vasker vi bare lige armhulerne og tilføjer et tykt lag parfume over hele kroppen.
Har vi ikke tid til at vaske ansigtet - eller, rettere, er vi for dovne til det - så lægger vi bare et nyt lag makeup over det gamle fra dagen før. Nogen synes måske endda man bliver smukkere af dobbelt eller trippel-makeup.

9. Vi lugter til vores fingre efter vi har kløet os bagi - Og vi synes det lugter helt fint
Vi ved jo godt, at vi er efterkommere af aber. Det med at klø sig i bagdelen og lige lugte til fingrene, det har bare en eller anden urdrift-charme indbygget. Vi lugter også nogen gange til andet end bare når vi har kløet os i bagdelen. Til gengæld siger vi det aldrig til nogen og udskammer dem, der gør det, så ingen opdager, at vi rent faktisk nyder dunsten af egen krop.