Sådan opnår du gode træningsresultater med din hund

02/8/20 13:30

Per Broch

Du skal ikke skælde din hund ud. Foto: Shutterstock
Det har længe været kendt, at ros får en hund til at være mere villig til at udvise en ønsket adfærd. I nogle tilfælde har ros også været kombineret med skældud. Skældud er dog ikke den rette vej i forhold til hundepædagogik - eller til nogen form for pædagogik i det hele taget.

Hvis du vil have succes med din træning af din hund, skal der ros og anerkendelse til. Det betyder, at du skal rose din hund hver gang, den gør noget rigtigt. Særligt i starten, hvor adfærden skal indlæres, skal du ikke spare på rosen. Overdriv gerne, sådan at hunden ikke kan være i tvivl om, at den har været dygtig. Undlad at irettesætte hunden med negativ feedback. Det skaber bare frygt og ikke nødvendigvis en bedre adfærd.

KØB EN TREAT & TRAIN DOG TRAINER HER

Brug en Treat & Train Dog Trainer, når du skal træne din hund

Med de nyeste pædagogiske principper inden for hundetræning kan du komme langt med din hund, uden at den reagerer med frygt. Det vil betyde, at den også har den ønskede adfærd, når du ikke er i nærheden. En Treat & Train Dog Trainer bygger netop på de nyeste pædagogiske principper.

Den understøtter din positive og anerkendende adfærdstræning. Det gør den ved at give hunden en belønning, når den gør noget rigtigt - også når du ikke er til stede. Det er et fjernbetjent belønningssystem, som virker.

Rent praktisk vil det sige, at hunden får en godbid af træneren, når den har udvist den rette adfærd.

KØB HVAD DU SKAL BRUGE TIL DIN HUND HER

Få bugt med din hunds uønskede adfærd

Når din hund har en uhensigtsmæssig adfærd, som du gerne vil hjælpe den af med, så er træning med en Treat & Train Dog Trainer den rette vej at gå. Den vil nemlig assistere dig, når du går den positive og anerkendende vej i forhold til at få afhjulpet problemet. Det er ikke hunden, der er en problemhund. Det er dens adfærd i særlige situationer, der er et problem. Det er en anden måde at anskue situationen på.

Når hunden er i en situation, der udløser den uønskede adfærd, så gælder det om at aflede den og lade den opleve, at en anden adfærd er mere ønskværdig. Når hunden fanger det, så skal den roses, og der skal falde en godbid af. Det skal der også, når du ikke er i nærheden af hunden. Det er adfærden, og ikke dig, som hunden skal reagere på.

Fakta om Treat & Train Dog Trainer

Dette træningsredskab er genialt, når det kommer til at opdrage en hund. Det kan nemlig fjernbetjenes, sådan at hunden i den uønskede adfærd retledes ved hjælp af træneren.

KØB HVAD DU SKAL BRUGE TIL DIN HUND HER

Den har blandt andet følgende egenskaber:

  • Træningsudstyr til hunde fra Petsafe
  • Til positiv og anerkendende adfærdstræning
  • Fjernbetjent godbid-dispenser
  • Med en rækkevidde på op til 30 meter
  • Kan afhjælpe mange adfærdsproblemer
  • Til små og store godbidder

Arbejde med din hund adfærd med dette træningsredskab, der bygger på de nyeste hunde-pædagogiske principper. Når hunden er kommet af med dens uhensigtsmæssige adfærd, så vil den blive mere harmonisk og rolig, fordi den forstår, hvad du gerne vil have den til. Det vil gøre både hundens og dit liv nemmere, da der sjældnere vil opstå konflikter på grund af hundens adfærd.

En hund vil ikke udvise uønsket adfærd for at være uopdragen, den gør det, fordi det er dens natur. Når hundens natur og dine ønsker om en bestem adfærd konflikter, så er det din opgave at hjælpe hunden til at finde en anden adfærd, som er mere acceptabel. Det kan en Treat & Train Dog Trainer hjælpe jer med.

Artiklen indeholder affiliatelinks