Se hvor udsat din adresse er for indbrud

18/05/2020

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Danmark er et af de lande i Europa, hvor der sker flest indbrud. Det skyldes, at der ikke er særlig høj tradition for at indbrudsikre sit hjem. Herunder kan du se, hvor udsat din adresse er for indbrud.

Mest læste i dag

I løbet af de seneste måneder har politiet kunne meddele, at der er sket færre indbrud i Danmark. Det skyldes naturligvis, at mange har arbejdet hjemmefra på grund af coronavirussen.

Inden coronavirussen brød ud skete der dog mange indbrud i de danske hjem, og det forventes desværre også at ske igen, når folk vender tilbage til arbejdspladserne, og dermed er mindre hjemme.

Klik her for at se hvor udsat din bolig er

Tager vi et kig på videnscenter Bolius, så kan vi se, at der sidste år blev anmeldt 24.553 indbrud i danske hjem. Året forinden var dette tal på 28.777, og dermed er tallet faldet. Sådan har det været i mange år, og det skyldes uden tvivl, at sikkerheden i de danske hjem er blevet bedre.

Se gratis hvor udsat sin adresse er

Føler du dig tryg i dit hjem, eller kunne du godt tænke dig at vide, om du kunne gøre mere for at holde tyvene ude af dit hjem?

Helt gratis har du mulighed for at få foretaget et sikkerhedstjek, så du kan holde tyven ude af dit hjem.

Skulle du i dag få besøg af en tyveknægt, så er der meget lille sandsynlighed for, at sagen vil blive opklaret. Ifølge Jerestryghed.dk, så er det kun 5% af alle indbrud i Danmark der bliver opklaret.

Hos Jerestryghed.dk har du mulighed for at lave en gratis sikkerhedstjek af dit hus, så du kan føle dig helt sikker i dit eget hjem.

Sådan skal du gøre

1. Klik ind på Jerestryghed.dk

2. Bestil et gratis sikkerhedstjek

*Indeholder reklamelinks

Anbefalet til dig