Sjove indendørs aktiviteter i ferien

Af: Kasper

|

03/06/2020

Lige om lidt er det sommerferie, og rejse-mulighederne i år er indskrænket. Det betyder, at Danmark er destinationen for mange, og som alle ved, så er det danske sommervejr en lunefuld omgang.

Mest læste i dag

Sponsoreret indhold

Risiko for regnvejr er stor, og derfor får du her 5 gode råd til sjove indendørs aktiviteter, du kan kaste dig over i din ferie.

Spil  brætspil

Find brætspillene frem og tag en dyst mod familien. Hvis regnen slår mod ruderne, så er der ikke noget mere hyggeligt end brætspil og en kop varm kakao. Husk flødeskum. Hvis ikke lige familien er i humør til at spille, så kan du selv spille Karamba Casino. Der er massevis af muligheder, selvom der er byger og regnvejr udenfor.

Læg et puslespil

Der findes ikke noget mere afslappende end at lægge et puslespil. Du behøver ikke starte med et puslespil med over 1000 brikker, mindre kan også sagtens gøre det. Puslespil er også en hyggelig aktivitet med børnene, og der er ingen grund til at betale i dyre domme for nye puslespil. Læg vejen forbi den lokale genbrugsbutik, hvor der helt sikkert vil være nogle puslespil til billige penge.

Bag kage

Kage er aldrig en dum ide, og hvis du vælger en nem kage, så kan familiens yngste medlemmer også være med på sidelinjen. En lækker chokoladekage, en gulerodskage, boller, en banankage, kokostoppe eller hvad med trøfler? Det er kun fantasien, der sætter grænserne. Hvis du ikke har lyst til at bage fra bunden af, så findes der masser af ‘shake & bake’-muligheder, som kræver et minimum af indsats, men smager super lækkert.

Mal og tegn

Find din indre picasso frem og giv dig i kast med at male og tegne. Her er der masser af muligheder, og du kan både male portrætter, landskaber, abstrakte motiver og meget mere. Du kan også købe malebøger til børnene, så kan alle være med. Og faktisk kan man også få malebøger til voksne med motiver, der får tankerne til at slappe helt af og kun fokusere på at tegne og male. Det kan være helt meditativt, og med lidt musik i baggrunden og en kop kaffe, så er du sikker på en dejlig stund i ferien.

Begynd at strikke

Det har aldrig været så populært som nu at strikke. Find en strikkeopskrift og giv dig i kast med at strikke selv. Du behøver ikke starte med at strikke en trøje. Start med noget lettere som en klud eller halstørklæde, som ikke kræver de helt store færdighederne. Det er sjovere at starte med et strikkeprojekt, der ender i en succes end i en fiasko.

Anbefalet til dig