Test din moral: Gør du som alle andre?

08/7/20 12:15

Per Broch

Svarer du det samme som alle andre? Ville du indrapportere en mistanke til kommunen? Foto: Shutterstock
Ofte bliver man sat i et dilemma, hvor det er næsten umuligt at træffe det rigtige valg. For hvad er det rigtige valg, hvis det står mellem at ansætte en ven eller én der er lidt mere kvalificeret end vennen?

Kristeligt Dagblad er en avis, hvor etiske og moralske dilemmaer tages op og vendes uden at der peges fingre. Det vigtigste er netop at blive klogere, når man læser.

Det har givet Kristeligt Dagblads oplag og abonnementstal et kraftig nøk opad i de sidste år.

Avisens blanding af aktuelle nyheder og temaer, der kredser om etik og moral, samt en dybdegående dækning af kulturen, har skabt et fundament for avisen, som ikke ses andetsted i det danske dagbladsbillede.

TAG TESTEN HER - SE OM DU SVARER DET SAMME SOM ALLE ANDRE

”Jeg tror, at avisens fremgang i høj grad skyldes dens fokus på livsnære emner. Det er lykkedes at udvikle avisen over årene til at være en seriøs kultur- og eksistensavis. Avisens navn er blevet en styrke, for der er voksende interesse blandt mange danskere for, hvad kristendom har betydet for samfundet og os selv og vore værdier,” har Kristeligt Dagblads chefredaktør tidligere udtalt.

Det er også entydigt, at avisens brand og position er blevet ensbetydende med kvalitet indenfor avisverdenen. Idet avisen heller ikke har et politisk ståsted, så samles avisen læsere på begge sider af det politiske spekter.

Lige nu kan du få fire ugers gratis abonnement.

Ville du gå til kommunen, hvis du mistænkte forældrene for at mishandle deres søn?

Det er næsten umuligt at svare på, hvis man ikke har været i situationen. Hvis du ved det, så kan du se, hvad alle andre har svaret her.

Et abonnement på Kristeligt Dagblad vil med tiden også gøre dig klogere på de etiske og moralske dilemmaer, du står overfor.

Kig ind og tag testen. Samtidig tilbydes du fire ugers abonnement helt gratis

Artiklen indeholder affiliatelinks