Ung kvinde har tabt sig 80 kg: I dag er hun slet ikke til at kende

Livsstil
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En ung kvinde har tabt sig 80 kg, og har gennemgået en fantastisk forvandling. I dag er hun slet ikke til at kende.

Lige nu læser andre også

En australsk kvinde ved navn Lauren Fleming har imponeret TikTok med sin fantastiske forvandling, efter at have tabt sig intet mindre end 80 kg.

Lauren har delt flere videoer på det sociale medie TikTok, hvor hun har valgt at dele sin vægttabsrejse. Blandt andet har hun delt en video, hvor hun viser sig selv lave squats.

I den første del af videoen ser man et ældre klip af Lauren, hvor hun er overvægtig. Her ser man tydeligt, at hun har svært ved at gå dybt ned i sine squats.

Derefter klipper videoen til en nyere video af Lauren, hvor hun har tabt sig intet mindre end 80 kg. I denne del af videoen ser man, at hun ikke blot ser gladere ud, men også har lettere ved at lave sin squats.

I teksten til videoen afslører hun, at hendes vægttab har taget hende 18 måneder. Desuden er det også her, at hun afslører, at der er 80 kg til forskel på de to videoer.

"18 måneder og 80 kg til forskel," har hun skrevet som tekst, hvilket hun har efterfulgt med hashtagget #proud, for at vise, at hun er stolt af sin forvandling.

Lauren har også delt en anden video, hvor hun sidder foran spejlet i ført en grøn sweatshirt og et par sorte leggings. Også denne video er optaget, inden hun begav sig ud på sin vægttabsrejse.

Videoen er lavet for at harmonere med en særlig trend på TikTok, der bruges til at vise sin forvandling. Derfor starter hun med at sprøjte glasrens på spejlet, og da hun tørrer det væk, klipper hun til en ny video af sig selv.

I den nye video ser man tydeligt, at Lauren har tabt sig. Desuden ser man, at hun er glad for sin forvandling, da hun smiler til kameraet. Det er naturligvis også værd at bemærke, at vægttabet har givet hende lyst til at gøre mere ud af sin makeup og frisure.

I kommentarsporet har en person pointeret, at det er fantastisk, at hun har optaget den første del af videoen, fordi hun var sikker på, at hun ville gennemføre sit vægttab.

"Det faktum, at hun har filmet den første halvdel velvidende om, at hun ville forandre sig," skrev vedkommende.

Generelt får hun stor ros af seerne i kommentarsporet, hvor flere ønsker hende tillykke med det flotte vægttab. Andre har skrevet, at de føler sig inspireret af at se hendes forvandling.

Anbefalet til dig