Vælg et billigt mobilabonnement uden begrænsninger

10/8/20 11:45

Kasper

Du tjekker sikkert dit elforbrug, renter på lån, benzinregninger og andre faste omkostninger. Men du tjekker højst sandsynligt ikke dit mobilforbrug.

Sponsoreret indhold

I hvert fald ikke ifølge erhvervstyrelsens statistikker, der viser at kunder betaler rigtig meget for mobilforbrug, de ikke bruger. Og det er til trods for, at der kan være rigtige mange penge at spare ved at vælge et billigt mobilabonnement, der passer til dit forbrug.

For mens mange danskere betaler for 20, 30, 50 GB eller sågar fri data, er det langt fra nødvendigt for alle. Danskerne bruger nemlig i gennemsnit under 6 GB data om måneden, og derfor kan man – uden at mærke forskel – nemt skifte til en mindre datapakke. Er I flere i familien, som længe ikke har tjekket jeres mobilforbrug, kan der være flere tusinde at spare årligt på at skifte til et billigt mobilabonnement.

Tjek dit mobilforbrug

Du kan ofte tjekke dit forbrug på dit mobilabonnement ved din nuværende udbyders selvbetjeningsside. Hvis ikke, kan du ofte også gøre det på din mobiltelefon. iPhone kan du i dine netværksindstillinger følge med i dit dataforbrug. På Android telefoner varierer det, om og hvordan du tjekker dit mobilforbrug. Du kan dog altid downloade apps som ”My Data Manager” eller lignende.

Viser det sig, at du faktisk ikke bruger så meget data, som du betaler for, kan du trygt finde dig et billigt mobilabonnement. Men det er nemmere sagt end gjort. Vi giver et bud på det billigste mobilabonnement.

Find et mobilselskab med de bedste mobilabonnementer

I mange år har den danske telebranche været domineret af få, men utroligt store teleudbydere, som med nærmest monopollignende tilstande har kunne diktere prisen. Det er heldigvis ændret, og mindre og billigere mobilabonnementer dukker op fra overfladen – til den danske forbrugers fordel.

Én af dem er den danske virksomhed Duka, som har taget den danske telebranche med storm. Med en cocktail af billige mobilabonnementer, fordelagtige vilkår og god kundeservice har Duka vundet de danske forbrugers hjerte. Så meget, at over 80% af deres kunder giver dem 5/5 stjerner.

Et prisvindende, billigt mobilabonnement

Det er ikke kun de danske forbrugere, der giver dukaTALE 5/5 stjerner. Nej, to år i streg er dukaTALE kåret til bedst i test af Forbrugerrådet TÆNK. Her bliver der især lagt vægt på dukaTALE 10 GB, der for kun 99 kr./md. tilbyder dig fri tale, fri SMS/MMS og 10 GB data, som alt sammen frit kan benyttes i EU, Norge, Færøerne, Island og en række andre lande – helt uden binding eller oprettelsesgebyrer.

Sidst topper dukaTALE også på sammenligningsider som mobilpriser.dk, mobilabonnement.dk og samlino.dk, som et af de bedste mobilabonnementer til prisen.