Viaplay er én af danskernes foretrukne streamingtjenester

23/01/2020

Kasper

Vi bevæger os stille og roligt væk fra de klassiske flow-kanaler og går i stedet over til at streame vores indhold. Efter udenlandske streamingtjenester vandt indpas på det danske marked, er det kun gået én vej.

Mest læste i dag

Sponsoreret indhold

I dag finder du ikke kun de udenlandske tjenester. Også danske udbydere såsom Viaplay har skabt streamingplatforme for dig.

I denne artikel kan du lære mere om Viaplay. Denne streamingtjeneste er yderst populær, og du kan se en række serier og film for hele familien.

Hvad er Viaplay?

Som en del af Nordic Entertainment Group AB er Viaplay én af Nordens førende inden for underholdning. Viaplay er en streamingtjeneste, der tilbyder serier, film, sport og børneindhold.

Produktionerne er både egenproduktioner fra blandt andet TV3 og udenlandske produktioner. Udbyderen er Viasat, der står bag netop TV3-kanalerne. Du kan derfor finde alle programmer fra disse kanaler, når du har et Viaplay-abonnement.

Med et abonnement hos denne streamingtjeneste har du mulighed for at tilgå din profil fra alle devices. Du kan downloade en app og på den måde finde alt indhold på både dit tv, din tablet og smartphone.

Viaplay tager højde for brugeren

Når det kommer til streaming, handler det i høj grad om dine ønsker og præferencer. Det gælder også for Viaplay. Du finder et stort udvalg af både film og serier inden for alverdens genrer. Du får alsidigt indhold, hvor der ofte vil være noget for alle i familien.

Viaplay film er en sektion, der tilbyder både nye og ældre film. Du kan frit tilgå dem, når du har et abonnement, hvis du selv vil vælge filmen en fredag aften. Du kan navigere frit rundt på platformen og finde frem til forskellige bud på en film ved at anvende de forskellige kategorier på siden. Ofte er de samlet under genrer eller årstal.

Selve Viaplays brugerflade er simpel og nem at gå til. Har du endnu ikke erfaring med streaming, er det nemt at komme i gang. Forsiden guider dig til de forskellige sektioner og giver bud på indhold, der muligvis falder i din smag.

Kombination af flow og streaming

For at skabe den bedste tv-oplevelse for dig selv kan det være en fordel at supplere dine flow-kanaler med et abonnement til streaming. På den måde kan du både se den faste sendeflade hos dine favoritkanaler og vælge indhold, du gerne vil se, når du har tid. En styrke ved streaming er netop, at du kan se serier og film, når det passer dig.

Prisen på et Viaplay-abonnement er særdeles overkommelig for dig. Du har både mulighed for at købe det separat eller sammen med andre tjenester i en kombineret pakke. Du kan få flere forskellige tjenester for få hundrede kroner hver måned. Det kan gøre det billigere for dig at se tv, hvis du fravælger dine faste flow-kanaler.

En fordel ved denne streamingtjeneste er, at du kan tage den med på ferie eller på farten. Når du rejser inden for EU, kan du uden problemer se alle serier og film, som du plejer.

Anbefalet til dig