Jens advarer: Ringer denne mand på din dør, skal du tage et billede af ham

Lokal
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Jens advarer nu sine medborgere.

Lige nu læser andre også

Når det pludselig ringer på din dør, er det aldrig godt at vide, hvem der gemmer sig bag den.

Det kan både være små børn, der laver dørfis, frivillige, der samler ind til et højere formål eller en bekendt, som blot vil hilse på.

For borgerne i Fredericia er der dog også en anden mulighed.

En mand ved navn Jens har nemlig - via et Facebook-opslag i gruppen 'Det sker i Fredericia - advaret sine medborgere mod en fremmed, som angiveligt går fra dør til dør.

"Vi har fået at vide, at der skulle gå en falsk Røde Kors-indsamler rundt i Fredericia. Der er IKKE indsamling i dag. Det er først i oktober," skriver Jens, der er indsamlingsleder for Røde Kors i Fredericia Kommune.

Han opfordrer derefter til, at man - såfremt man får besøg af manden - tager et billede af ham. Det er dog vigtigt, at det ikke bliver slået op offentligt, påpeger Jens:

"Hvis du ser indsamleren, så tag eventuelt et foto af vedkommende og send det til mig (men du må ikke slå det op offentligt). Du er også velkommen til at ringe til mig," skriver Jens, som derefter har delt sit telefonnummer i gruppen.

Det omtalte Facebook-opslag virker som en generel advarsel om, at man altid skal være på dupperne, når en fremmed tropper op ved ens hoveddør.

Hvis du holder dig opdateret omkring indsamlinger og lignende, vil du let kunne fastslå, hvorvidt der er tale om svindel eller ej.

Anbefalet til dig