Her er den bedste måde at opvarme pizza på: Bunden forbliver sprød

Mad
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Der er ikke nok, der kender til dette geniale trick.

Lige nu læser andre også

Alle kender til det.

Du har spist dig mæt i pizza, men der er stadig et stykke eller to tilbage, som du godt kunne tænke dig på et andet tidspunkt.

Så kommer du i tanke om, at bunden ikke vil være sprød, når du skal spise det sidste stykke dagen efter, hvorfor du havner i et dilemma.

Men frygt ej - for nu har en løsning på dette problem set dagens lys.

Forsøg på at varme pizzastykket op i en ovn eller mikrobølgeovn resulterer sjældent i den ønskede oplevelse, da bunden ikke bliver sprød igen.

Genial og alternativ løsning

En alternativ og effektiv metode til at gøre pizzaen ligeså god som dagen før involverer en gryde. 

Uden brug af olie skal du placere pizzaen i bunden gryden, hvorefter du skal tænke på komfuret og lægge grydelåget på. 

Efter blot nogle få minutter opnås en varm og sprød pizza. 

Dette enkle trick forvandler genopvarmning til en kulinarisk oplevelse, der nærmer sig nybagt kvalitet.

Næste gang du står over for rester af pizza, bør du uden tvivl afprøve denne metode. 

I videoen herunder kan du se, hvordan det skal gøres.

Anbefalet til dig