Kok deler opskrift: Sådan laver du de 'perfekte røræg' i mikrobølgeovnen

Mad
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En populær kok og madblogger har delt sin enkle metode til at lave røræg i mikrobølgeovnen, men ikke alle var imponerede over idéen.

Lige nu læser andre også

Vi ved alle, at der er mange måder at tilberede et æg på. Nu hævder en kvinde, at hun har fundet den 'perfekte måde' at lave røræg på.

På TikTok, via Good Food-kontoen (bruger @goodfood), delte Anna en video, hvor hun beskriver sin metode. I denne video indrømmer hun fra starten, at klippet sandsynligvis vil få nogle 'sjove blikke' fra de mere end 46.000 følgere på profilen.

"De laves ukonventionelt i mikrobølgeovnen. Jeg er meget kræsen, når det kommer til røræg - jeg hader, når de er for bløde, cremede, eller for faste," siger hun ifølge Express i sin video, mens hun slår fire æg ud i en skål.

Anna tilsætter derefter sort peber og pisker æggene, indtil de er flydende. Derefter sætter hun lidt ord på, hvorfor det er en god idé at lave sine røræg i mikroovnen.

"Denne mikrobølgeovn-metode giver dig en ekstremt cremet konsistens. Jeg giver dem en nænsom tilberedning, så du får blødt satte æg hver gang," fortæller hun.

Efter at have fjernet skålen fra mikrobølgeovnen for at piske æggene igen, uddyber hun, hvordan du skal bære dig ad med at lave dine røræg på denne måde.

"Tilbered i et minut ad gangen, og rør smørklatter ind efter hvert minut. Det bør kun tage omkring to til tre minutter - så snart det begynder at se blødt ud, så giv det en god omrøring og lad det stå et par sekunder i den resterende varme," siger hun.

"Der er mange måder at lave røræg på - i vandbad, med fløde, med krydderurter - men jeg har fundet ud af, at gammeldags smør og denne enkle metode giver gode resultater."

Hun viser det færdige resultat ved forsigtigt at sprede røræggene på en skive surdejsbrød, inden hun inviterer andre til at kommentere hendes kreation. Dog var der flere brugere på det sociale medie, der indrømmede, at de ikke havde lyst til at prøve det selv.

"Jeg har ikke lavet røræg i mikrobølgeovnen i årevis. Det er meget bedre fra en stegepande med en smørklat til at stege det i," sagde en TikTok-bruger. "

"Jeg er ikke bare kynisk, men de ser virkelig frygtelige ud. Der er ingen måde, det er værd at spare tid for at spise noget, der minder om flamingo," lød det fra en anden.

"Ja, det er ikke noget for mig. De er overtilberedt," lød det fra en tredje,

"Cremet lækkerhed gjort enkelt," skrev en fjerde, der heldigvis var lidt venligere i sin kommentar.

Anbefalet til dig