Når det drejer sig om at tilfredsstille den søde tand, er en god crumble med en kugle is til svær at overgå.
Denne dessert er også god hvis gæster spontant melder sig, eller hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af det, men ikke har det helt store overskud.
Det skriver Mirror
Madekspert Alida Ryder har delt sin metode til at tilberede denne delikate dessert i en airfryer.
Som de kølige aftener melder sig, er det det perfekte tidspunkt at nyde en æblecrumble med en sprød, smøragtig topping og en kugle af din foretrukne is.
Selvom denne velsmagende comfort food traditionelt tilberedes i ovnen, har madekspert Alida Ryder, der er kendt som @simplydeliciousfood online, afsløret på TikTok, hvordan man nemt laver den perfekte crumble i en airfryer. Vidundermaskinen over dem alle.
Hun beskriver metoden som "simpel", men og fortæller at kagen er ligeså god som i ovn- hvis ikke bedre.
Opskriften, der kræver kun få ingredienser og kan hurtigt tilberedes på mindre end 30 minutter- hvilket gør den endnu mere fantastisk.
Alida's opskrift er beregnet til seks personer og kan nydes ved enhver lejlighed.
Det skal du bruge
Seks til otte æbler
½ kop brun farin
¼ kop vand
To spsk majsstivelse
En tsk stødt kanel
Knivspids salt
Til crumblen
½ kop smeltet smør
En kop mel
⅓ kop brun farin
Knivspids salt
Sådan gør du
start med at skrælle æblerne, fjerne kernehusene og skære dem i tynde skiver. Tag en stor skål og tilføj æbleskiverne, et skvæt vand, brun farin, majsstivelse, kanel og en knivspids salt.
Bland det hele godt sammen. Overfør herefter æbleblandingen til ramekiner og sæt dem i airfryeren.
Indstil airfryeren til at stege ved 180°C i 15 minutter, indtil æblerne er møre.
Mens du venter, kan du forberede crumble-toppen ved at blande smeltet smør, mel, sukker og en knivspids salt sammen, indtil det får en smuldrende konsistens.
Fordel derefter crumbleblandingen over æblerne og fortsæt stegningen i yderligere 10 minutter, eller indtil toppen er gyldenbrun.
Tag det færdige værk ud af airfryeren og server den mens den er lun.
Denne ret går fantastisk sammen med fløde, is eller endda græsk yoghurt.