15-årig død efter knivstik: Gerningsmand stadig på fri fod

Af: Liva Høyberg

|

23/05/2024

Nyheder
Foto: Presse-fotos.dk
Onsdag mistede en 15-årig dreng livet efter at være blevet stukket i brystet med en kniv. Politiet har tilbageholdt én men leder stadig efter en gerningsmand.

Mest læste i dag

Onsdag eftermiddag mistede en 15-årig dreng livet ved et busstoppested ved Husum i udkanten af København, efter at han blev stukket i brystet.

Ifølge politiet opstod der en diskussion mellem drengen og nogle andre personer, som eskalerede til knivstikkeri.

Det skriver TV2

Politiet ønsker ikke at oplyse, om der er tale om mere end ét knivstik, men fortæller at offeret forsøgte at flygte fra stedet, men faldt om på en nærliggende vej og senere afgik ved døden.

En tilbageholdt

Kort tid efter hændelsen anholdt politiet en 14-årig dreng mistænkt for drabet. Han menes at være en af de to personer, som Københavns Politi efterlyser i forbindelse med sagen.

Den tilbageholdte er en 14-årig dreng der beskrives som: af anden etnisk herkomst end dansk,180 centimeter høj og spinkel af bygning. Han var på gerningstidspunktet iført lysegrå joggingbukser, en sort North Face-jakke, sorte sneakers samt en sort Gucci-kasket og bæltetaske.

"Den anholdte bliver overdraget til de sociale myndigheder, som skal finde en løsning for ham. Der vil ikke blive afholdt det sædvanlige grundlovsforhør," siger Kenneth Hviid Simonsen, og henviser til, at den anholdte er under den kriminelle lavalder.

Politiet leder dog stadig efter den anden formodede gerningsmand. Han flygtede efter episoden, sammen med den 14-årige, der nu er tilbageholdt, ned ad Mundebjergvej. Han er beskrevet som iført en hvid T-shirt.

Politiet efterlyser fortsat vidner

Politiet ønsker stadig at komme i kontakt med vidner, der overværede episoden eller har oplysninger om den.

Kenneth Hviid Simonsen, efterforskningsleder, tilføjer: "Vi har allerede modtaget mange henvendelser i sagen, og der er mange, vi endnu ikke har haft mulighed for at følge op på, men det vil ske i dag."

Han ønsker ikke at oplyse det præcise antal henvendelser, men bekræfter, at der er tale om et tocifret antal.

Anbefalet til dig