15-årig pige forsvundet på 6. døgn: Politiet kommer nu med kraftig opfordring

Af: Liva Høyberg

|

17/05/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den 15-årige Gabriela har været savnet siden hun forlod sit hjem for næsten en uge siden.

Mest læste i dag

OBS: Pigen er nu fundet i god behold.

En 15-årig pige blev sidst set lørdag aften, og politiet iværksatte en officiel eftersøgning allerede tirsdag, uden at det har ført til pigen er fundet. Københavns Politi forstærker nu deres opfordring.

Det skriver Ekstra bladet

Politiet beder borgerne om hjælp

"Vi efterforsker fortsat bredt, men har desværre ingen nye spor i sagen," udtaler Stefan Ladeby, vagtchef ved Københavns Politi.

Pigen blev sidst set lørdag aften, og politiet iværksatte en officiel eftersøgning allerede tirsdag, uden at det har ført til pigen er fundet. Københavns Politi forstærker nu deres opfordring til befolkningen om hjælp.

"Vi appellerer kraftigt til alle, der måtte have set pigen eller kender til hendes nuværende opholdssted, om straks at kontakte os på 114," siger Stefan Ladeby til Ekstra Bladet.

Holder alle muligheder åbne

Selvom politiet fortsat holder alle muligheder åbne, er der indtil videre intet, der tyder på, at der ligger en kriminel handling bag pigens forsvinden.

Politiet udtrykker stor bekymring for hende

Onsdag offentliggjorde Politiet et billede af hende taget fra et overvågningskamera ved Nytorv/Frederiksberggade, hvor hun blev set klokken 00.34 natten til søndag.

De har også været i kontakt med en gruppe mennesker, som hun talte med samme nat, samt med pigens familie og venner, dog uden resultat.

Vi er meget bekymrede for hendes velbefindende.

Hvis hun gemmer sig, opfordrer vi hende til at give et livstegn, enten til os eller til sine pårørende," fortæller Jesper Beuschel fra politiet.

Det ved vi

Den 15-årige pige var sidst i kontakt med sin familie lørdag aften.

Siden har der været tavshed, og hun er ikke blevet set.

Har du set pigen?

Hun er beskrevet som værende mellem 165 og 170 centimeter høj, har langt, mørkt hår og var iført en lyserød kjole og en mørk jakke, da hun forlod sit hjem.

Ved du noget, så kontakt straks politiet på 1-1-4

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig