15. marts bliver dørene slået op: Her får Netto og Rema 1000 ny nabo i form af en MENY

Af: Mie M.B

|

01/02/2024

Foto: Google Street View
Foto: Google Street View
En investering på 150 millioner kroner har gjort åbningen mulig

Mest læste i dag

Købmandsfonden KFI har netop fuldført en markant investering i Valby, København, hvor de har erhvervet sig et større erhvervslejemål samt er i gang med at opføre en ny ejendom. Med et investeringsbeløb på 150 millioner kroner markerer KFI deres ambitiøse indtog i området, hvilket understreger fondens strategi om at støtte selvstændige købmænd og investere i ejendomme, der fremmer dette formål. Det skriver Dagligvarehandlen.

Fra den 1. januar står fonden som ejer af et erhvervslejemål, der inkluderer 11 lejemål med en samlet areal på 5000 kvadratmeter. Blandt lejerne finder man populære dagligvarebutikker som Netto og Rema 1000, hvilket bidrager til områdets handelsliv og serviceudbud.

Derudover er KFI i fuld gang med opførelsen af en imponerende ejendom, som vil rumme 77 lejelejligheder samt en stor MENY-butik på stueetagen. Denne MENY-butik forventes at åbne dørene for kunder den 15. marts, hvilket yderligere vil styrke fondens tilstedeværelse i Valby. Den nye ejendom og det eksisterende erhvervslejemål er opført i samme arkitektoniske stil, hvilket bidrager til et sammenhængende og tiltalende bybillede.

Terje List, administrerende direktør i KFI, udtrykker stor tilfredshed med investeringen: "Opkøbet af erhvervslejemålene i naboejendommen passer perfekt ind i vores strategi. Ved selv at stå for administration, drift og vedligehold af de to naboejendomme opnår vi en række synergier, der gavner vores arbejde med at støtte selvstændige købmænd."

Sælgeren, Core Property Management, bekræfter, at det altid har været intentionen at afhænde erhvervsdelen til en køber som KFI, der deler en fælles vision for ejendommens og områdets udvikling.

Dette er ikke første gang KFI investerer stort; sidste markante handel fandt sted den 1. april sidste år i Hellerup, hvilket vidner om fondens fortsatte fokus på at investere i og udvikle ejendomme til fordel for selvstændige købmænd og lokale fællesskaber.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig