18-årige Jeppe lavede et opslag på Facebook: Nu bliver han hyldet som dagens redningsmand

Nyheder
Foto: Facebook/Privatfoto
Foto: Facebook/Privatfoto
Den unge midtjydes gode gerning bliver hyldet af lokalbefolkningen.

Lige nu læser andre også

Det begyndte som en hjælpende hånd til en ven, der sad fast i sneen, men det udviklede sig hurtigt til en næsten heroisk indsats, da 18-årige Jeppe Døssing kørte sin traktor rundt i Kjellerup for at trække bilister fri fra de snedækkede veje.

Efter at have hjulpet sin ven begyndte Jeppe at dele sit tilbud på Facebook i gruppen '8620 Kjellerup', og det varede ikke længe, før telefonen begyndte at ringe. I løbet af dagen trak han omkring 50 biler fri, og selv om han først var færdig ved midnat, stoppede hans hjælpsomhed ikke der.

"Folk tager godt imod det. Det er sådan noget med: Så har jeg trukket nogen op, så får jeg lige en myslibar, så får jeg lige en sodavand. Det er rart, når jeg sådan render rundt ude i kulden," siger den unge helt til TV Midtvest.

Selvom det måske ikke er normalt at bruge traktoren som redningskøretøj, er det ikke usædvanligt for Jeppe, der købte sin egen traktor som 15-årig. Han er i øjeblikket halvvejs gennem sin landmandsuddannelse og er vant til lange dage og tidlige morgener.

"Det er ikke værre end at skulle tidligt op for at malke. Når den første telefon har ringet, så må man jo op og ud at hjælpe," fortæller han.

Mens han ikke siger nej til de donationer han har modtaget via Mobilepay, er det for Jeppe ikke bare pengene, der betyder noget.

"Det at få et tak og en myslibar er lige så godt," siger han.

Sneen har fundet sin helt i Jeppe Døssing, en ung landmand, der ikke kun passer på sine marker, men også på sine medmennesker i det snedækkede landskab.

Foto. Facebook

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig