28-årig mand forlod Rema 1000 med barnevogn: Kort tid efter måtte politiet tilkaldes

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Efter en 28-årig mand forlod en Rema 1000-forretning med en barnevogn, måtte politiet tilkaldes.

Mest læste i dag

Det er ikke et sjældent syn, at man ser en mand sidst i 20'erne, der forlader et supermarked med en barnevogn. Det er det naturligvis heller ikke i Rema 1000 i Aabenraa.

Alligevel virkede det som om, at ikke alt var, som det skulle være, da en 28-årig mand mandag aften forlod Rema 1000 i Aabenraa.

Inden han forlod butikken, hvilket han gjort omkring kl. 20, havde han været rundt i store dele af butikken.

Selvom han havde været dette, blev der ikke betalt for nogle varer ved kasselinjen. Derimod forlod han blot butikken igen, hvilket en anden kunde fik øje på, og derfor var mistænkelig.

Kunden havde en mistanke om, at der slet ikke var et barn i den barnevogn, som den 28-årige mand havde med sig. Derimod var den pågældende kunde ganske sikkert på, at det var noget helt andet, der lå under tæppet.

Dette resulterede i, at kunden fulgte efter manden ud af butikken, hvor det lykkedes vedkommende om at vende retur til butikken.

Ifølge JydskeVestkysten viste det sig, at kunden havde ret i sin mistanke om, at manden ikke havde helt rent mel i posen (eller barnevognen). Det stod klart, da han vendte retur til butikken, og løftede op for tæppet.

"Kunden følger derfor efter manden ud af butikken og får overbevist ham om at gå tilbage, hvorefter politiet bliver tilkaldt," siger politikommissær Jan Rasmussen til JydskeVestkysten.

Da manden blev bedt om at fjerne tæppet, stod det hurtigt klart, at han havde forsøgt at stjæle en masse varer fra den pågældende Rema 1000-forretning.

Nede i barnevognen fandt man intet mindre end seks flasker champagner samt frugt, grønt og kød. Derudover havde han også forsøgt at forlade butikken med flere køle- og frysevarer, som han ikke havde betalt for.

Anbefalet til dig