75-årig handlede ind i SuperBrugsen: Pludselig gik det op for hende, at noget var helt galt

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Turen i SuperBrugsen tog en yderst uventet drejning for den 75-årige kvinde.

Mest læste i dag

I Skjerns SuperBrugsen på Møllegade tog en ældre kvindes søndag formiddag en yderst uventet drejning.

Omkring klokken 11.15 mistede den 75-årige sit Dankort og mobiltelefon til en listig lommetyv i butikken, og kort derefter var skaden sket.

Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Efterfølgende blev der nemlig hævet 5000 kroner fra kvindens konto via en nærliggende hæveautomat. Tyveriet både viser og bekræfter en bekymrende tendens af kriminalitet, der er rettet mod ældre borgere i det offentlige rum.

Lokalpolitiet i Ringkøbing har nu reageret med en opfordring til borgerne om at øge deres opmærksomhed, når de færdes ude.

De understreger vigtigheden af at sikre personlige ejendele - især i overfyldte områder som supermarkeder. En særlig anbefaling er at undgå at opbevare værdigenstande i ydre lommer, medmindre de er sikret med lynlås.

Dette tyveri har vakt opsigt og bekymring i det lokale samfund, hvor der naturligvis opstår tanker hos borgerne omkring, at noget lignende kan ske for dem.

Politiet har iværksat en efterforskning og vil gennemgå overvågningsbilleder fra både SuperBrugsen og banken for at identificere gerningsmanden.

Derigennem håber de på at kunne tilbyde en vis sikkerhed og retfærdighed til ofrene for denne type kriminalitet.

Anbefalet til dig