Aalborgenserne shopper mere bæredygtigt

26/02/2020

Rikki Tholstrup Jørgensen

Foto: Magasin
Nordjyderne er blevet mere klimabevidste, når det kommer til shopping. Det mærker man blandt andet hos Magasin i Aalborg, som oplever en stigende interesse for bæredygtig mode.

Mest læste i dag

Bæredygtighed er på dagsordenen som aldrig før. Det gælder ikke mindst i Aalborg, hvor flere og flere shoppeglade aalborgensere er blevet bevidste om at skåne miljøet mest muligt. Det mærker man blandt andet hos Magasin, som har oplevet en stigende interesse for brands, som har fokus på bæredygtighed.

Vi oplever i høj grad, at aalborgenserne er blevet mere klimabevidste, når det kommer til shoppevaner. Her mærker vi blandt andet stor interesse for vores eget mærke, Magasin du Nord Collection, som byder på styles i bæredygtig viskose, genanvendt polyester og økologisk bomuld certificeret af GOTS," lyder det fra Tina Mikkelsen, der er Store Manager i Magasin i Aalborg.

Udover Magasin du Nord Collection tilbyder stormagasinet også børnemærket BAKITO, som ligeledes er GOTS-certificeret. I Magasin har mærkerne Designers Remix, KnowledgeCotton Apparel, Mads Nørgaard, Wood Wood også bæredygtighed for øje, og der bliver løbende tilføjet flere.

"Som et af Skandinaviens største stormagasiner er vi meget bevidste om det store ansvar, der følger med, og derfor har vi stort fokus på at indføre bæredygtige initiativer løbende. Heldigvis er der i modebranchen kommet stort fokus på bæredygtighed, og derfor er der i dag utrolig mange muligheder for at vælge bæredygtigt uden at gå på kompromis med design og kvalitet," slutter Tina Mikkelsen.

Magasin tilbyder desuden heller ikke længere indkøbsposer i plastik, men i stedet indkøbsnet i det holdbare materiale non-woven, som kan bruges igen og igen.

 

 

Anbefalet til dig