Advarer bilister: Shell benzin kan give motorproblemer

25/07/2022

Thea Andersen

Foto: Shutterstock
Har du tanket på denne Shell-station, så kan du risikere store motorproblemer.

Mest læste i dag

Når tanken viser tom, så skal der naturligvis fyldes brændstof på bilen, for at den kan køre videre - men når en påfyldning får bilen til at gå i stå, så ved man, at der er et problem.

Hvis du er blandt de bilister, der har tanket V-power 100 oktan benzin på Shell-tanken i Lunderskov torsdag eller fredag i sidste uge, så bør du undersøge, om du har problemer med din motor.

Det skyldes, at tre Shell-kunder henvendte sig til tanken i Lunderskov med motorproblemer i fredags.

Det skriver Jydske Vestkysten.

Shell har efterfølgende kunne konstatere, at der har været en fejl i den nævnte benzin, som blev leveret torsdag.

"Sådanne henvendelser tager vi selvfølgelig meget seriøst, så fredag får vi med det samme stoppet salget og får taget prøver af brændstoffet, hvor vi kan se, at der er noget i, som ikke skal være der," siger Søren Møller Maretti, Retaildirektør i DCC Energi, der driver Shell-stationerne i Danmark.

På nuværende tidspunkt vides det ikke, hvad der helt konkret var galt med benzinleverancen, eller hvordan det var kommet der, oplyser direktøren.

De bilister, der har tanket tanket V-power 100 oktan benzin på Shell-tanken i Lunderskov på det nævnte tidspunkt, opfordres til at kontakte Shells kundeservice, hvis de oplever motorproblemer.

"Og hvis det viser sig, at det er vores brændstof, som har forårsaget problemerne, så dækker vi naturligvis de omkostninger, der måtte være i forbindelse med et eventuelt værkstedsbesøg," informerer han.

Anbefalet til dig