Ærlige Jim Lyngvild: Min familie vil ikke se mig

13/1/21 13:36

Sarah Steenfeldt

Designer Jim Lyngvild er en alsidig mand, der blandt andet også har stået bag udstillingen "Mød Kongerækken med Jim Lyngvild – dragter, drama og Danmarkshistorie" på Koldinghus. Foto: Morten Paulsen
Alle familier kender til problemer - også Jim Lyngvilds.

Ingen familier er perfekte. Det kan Jim Lyngvild skrive under på.

Det afslørede han allerede i sin bog Møgunge fra 2016, hvor han fortalte om sin mormor, der ifølge Jim ikke var et kærligt menneske overfor ham. Den afsløring er grunden til, at hans egen familie på morens side har slået hånden af ham. 

“For år tilbage skrev jeg selvbiografien Møgunge, hvor jeg fortalte om min opvækst og en mormor der ikke brød sig om mig. (Hvilket jeg godt kan forstå. Jeg var et rædselsfuldt barn) Men skildringen af hende, som jo er set med mine øjne, har gjort, at min mors familie ikke vil have noget med mig at gøre længere,” skriver Jim i et opslag på  Facebook, der i skrivende stund har over 50 delinger, 8.000 likes og 752 kommentarer. 

Er ikke inviteret med til sommerfest

Han uddyber, at familien til sommer afholder en fest. En stor familiefest med 60 mennesker, hvor Jims søskende er inviteret. Men hverken Jim eller Jims mor har modtaget en invitation. 

Jim Lyngvild har bevidst undladt at tale om familiestridighederne i offentligheden, men den manglende invitation var alligevel for meget for ham. Det fortæller han til Se & Hør.

“Det har været sådan i et par år. Jeg har længe vidst, at de ikke har respekteret mig. Det er bare første gang, jeg siger det højt,” siger Jim Lyngvild.

Han tilføjer, at det ikke rører ham så meget, og det gør ham ikke ked af det. Opslaget på Facebook bliver rundet af med sætningen:

“Længe leve den familie vi selv vælger i livet!”

Du kan se hele Jim Lyngvilds opslag herunder: