Afslører: Her er den egentlige grund til, at Meghan IKKE var med

Af: Ida Hansson

|

08/05/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der var angiveligt en helt bestemt grund til, at Meghan ikke var med ved kroningen i lørdags.

Lige nu læser andre også

Meghan Markle gjorde en sød gestus til sin søn prins Archie på hans 4-års fødselsdag, da kilder hævdede at afsløre den virkelige grund til, at hun ikke deltog i kongens kroning i lørdags.

Meghan var ikke at finde i London, da hun forblev i familiens luksushjem i Montecito, Californien, til prins Archies fødselsdag, da farmand, prins Harry, besøgte London.

Kilder tæt på familien bekræftede, at Meghan lavede en helt speciel citronkage til Archie, ved hjælp af frugt fra deres have i huset til 11 millioner pund.

En kilde har sagt, at Meghan følte, at det ville have været "uægte" at deltage i den historiske begivenhed i Westminster Abbey. Det skriver Mirror.

Kilden hævdede, at Meghan "blev hjemme for at fejre Archies fødselsdag, fordi hun følte, at det ville være uægte at gøre noget andet".

"Hun ønskede at minimere dramaet," tilføjede kilden.

Nogle rapporter tyder på, at Harry og hans far var i kontakt forud for den store dag, og der har været forsøg på at rense luften, men monarken siges at "forstå" Meghans fravær.

Meghan holdt en "afslappet" fødselsdagsfest for Archie, og den unge prins fik selskab af sin yngre søster prinsesse Lilibet.

Harrys tid på britiske jord i weekenden var flygtig, og hans lyntur varede mindre end 24 timer.

Stewardesser på British Airways bekræftede, at Harry havde været på flyet, der landede i USA kort efter kroningen, men sagde, at de ikke havde tilladelse til at diskutere detaljerne om hans rejse, hvilket jo er forståeligt nok.

Ved gudstjenesten grinede Harry og jokede med Edoardo Mapelli Mozzi, ægtefællen til hans kusine prinsesse Beatrice og hilste også på et par andre gæster ved at nikke og smile til dem.

Alt i alt lader det til, at det helt store drama udeblev.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig