Alle taler om Marys grønne blazer: Kan købes i en ganske almindelig tøjbutik

Af: Liva H.

|

01/10/2024

Se hvor i artiklen

Lige nu læser andre også

Dronning Mary vakte opsigt, da hun lørdag deltog i Psykiatritopmødet i København iført et elegant mørkegrønt jakkesæt, der understregede hendes sikre sans for mode. Som altid formåede hun at kombinere sofistikeret elegance med professionalisme, og hendes påklædning blev hurtigt et samtaleemne.

Nu viser det sig at jakkesættet er yderst budgetvenlig og faktisk kan fås i den lokale butik.

Dronning Mary imponerede igen med sin stil, da hun mødte op til Psykiatritopmødet i København iført et elegant, mørkegrønt jakkesæt. Hendes look fangede hurtigt opmærksomheden, ikke kun på grund af hendes professionelle fremtoning, men også fordi hendes påklædning kombinerede klassisk elegance med en moderne og budgetvenlig stil. Det, der dog især vakte genkendelse, var den skovgrønne blazer, som vi før har set på et andet medlem af kongefamilien.

En favorit

Blazeren er nemlig ikke kun en favorit hos dronningen selv – hendes ældste datter, prinsesse Isabella, har også båret den. Prinsessen lånte blazeren af sin mor, da hun i 2023 stod på balkonen ved Amalienborg i anledning af Dronning Margrethes fødselsdag. Det viser, hvordan Mary og hendes datter deler en tæt forbindelse, ikke kun personligt, men også når det kommer til stil og mode.

Denne grønne blazer har været en fast del af Dronning Marys garderobe i længere tid. Hun har båret den flere gange – blandt andet i oktober 2022 og igen i marts og maj 2023 samt senest i september 2024. Det er tydeligt, at blazeren er blevet en af hendes favoritter, hvilket understreger dens tidløse design, alsidighed og Marys evne til at genbruge sine styles.

Til trods for sin royale fremtoning, er blazeren ikke uden for rækkevidde for almindelige forbrugere.

Den stammer nemlig fra den populære spanske tøjkæde Zara, hvilket betyder, at den er tilgængelig for alle.

Med en pris på omkring 240 kroner for blazeren og 1.000 kroner for de tilhørende bukser, er jakkesættet i en prisvenlig kategori, som gør det muligt for modeinteresserede at få en smag af royalt inspireret stil uden at sprænge budgettet.

Dronning Marys valg af denne blazer viser, at stil ikke nødvendigvis handler om høje priser, men om, hvordan man bærer det.

Se Mary i jakkesættet nedenfor:

Anbefalet til dig