Amalie Szigethy afslører: Fundet i udlandet

Af: Thea Andersen

|

15/12/2022

Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Nu deler forsidefruen nyt om børnene.

Mest læste i dag

Det var et sandt drama, der udspillede sig mellem den tidligere Paradise og 'Forsidefruerne'-stjerne Amalie Szigethy og børnenes far Mikkel Skelskov onsdag, og det fortsætter torsdag igen.

Mikkel, som hun har set on and off de seneste måneders tid, er angiveligt blevet fundet i Tyskland sammen med hendes børn, Hannah og Josephine.

Det oplyser den 31-årige i en række stories på Instagram, hvor hun lægger ud med at takke hendes følgere for alle de beskeder og den omsorg, hun har modtaget i denne svære tid.

"Tak for alle jeres beskeder og omsorg for mig i denne svære tid jeg går og skal igennem. Mikkel blev fundet i Tyskland i går med begge børn i bilen og fået besked på han skal komme til Danmark med mine pige. Jeg har altid haft delt forældremyndighed men den er opsagt nu og jeg har søgt fuld forældre myndighed og skal igennem en lang kamp. Jeg er bange," lyder det fra Amalie, der endnu ikke har snakket med sine børn, som hun elsker meget højt.

'Forsidefruen' fortsætter med at fortælle, at det er fuldstændigt ubærligt, og at Mikkel har narret hende endnu engang. 

"Vi har opholdt os på Mikkels adresse siden slut august fordi han kom med gode grunde til vi ikke skulle bo I Hørsholm. Jeg hoppede på den igen. Nu har han narret mig og min familie og prøver at fjerne mine elskede små piger fra mig. Jeg græder og føler mig lammet i hele min krop."

Hun har angiveligt fået lukket begge sine døtres pas, og håber bare på, at de kommer hjem og er okay.

Du kan se Amalies opslag via dette link, som vil være tilgængeligt de næste 24 timer - i tilfældet af, at hun ikke sletter det.

Anbefalet til dig