Anders forlod Bachelorette og tilbage stod Lissa knust: Her er hans nye kærlighed

Af: Liva H.

|

06/08/2024

Nyheder
Foto: Lotta Lemche/TV 2
Foto: Lotta Lemche/TV 2
Anders giver status på kærlighedslivet.

Lige nu læser andre også

I dette års Bachelorette gjorde Anders sig særligt bemærket ved at åbne op om sin seksualitet og sit tidligere lange forhold med en mand. Det tog ham tid at dele denne del af sig selv på grund af frygten for, at andre ville dømme ham eller tænke anderledes om ham. Men han mærkede, at han trak sig mere og mere fra de andre i villaen og følte derfor, at han var nødt til at åbne op. Deltagelsen i Bachelorette var for Anders en mulighed for at lære sig selv bedre at kende og udforske nye sider af sin seksualitet og kærlighed. Det var derfor en helt ny oplevelse for ham at skulle date de to kvinder, Lissa og Sofie.

Han valgte dog forlade programmet, da han ikke følte, at han kunne være tro mod sig selv, hvilket var til stor sorg for Lissa, som følelsesmæssigt var blevet knyttet til Anders.

Anders vendte derfor tomhændet hjem til Danmark og måtte bearbejde alle indtrykkene alene.

Men nu ser det ud til, at lykken har vendt - og at han ikke er alene.

Anders har nemlig fundet kærligheden.

Det offentliggjorde han og kæresten i et opslag på Instagram, hvor man kan se Anders og kæresten, Kasper, holde i hånd, kysse og nyde hinandens selskab.

I opslaget skriver Kasper Knoppel, der til daglig er ambulanceredder og som har lavet opslaget og tagget Anders, følgende: "En gang imellem kniber vi hinanden i armen for at finde ud af, om det her er sandt. Min kæreste og bedste ven. Vi er bare glade og heldige."

Se opslaget af det forelskede par nedenfor:

Anbefalet til dig