Andrea Elisabeth Rudolph og Claus Møller Jakobsen skal skilles

Af: Lucas Andreas

|

04/06/2024

Nyheder
Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Parret har været gift i 8 år.

Mest læste i dag

Nogle gang må man erkende, at livet ikke altid går den vej, man havde håbet.

Dette er noget, som Andrea Elisabeth Rudolph og hendes mand Claus Møller Jakobsen har måttet erkende.

Efter et 8 års langt ægteskab har de nu valgt at gå hver deres vej.

Bruddet blev bekræftet af hudplejeiværksætteren i et opslag på Instagram, som er underskrevet af dem begge to.

Andrea Elisabeth Rudolph og Claus Møller Jakobsen blev gift tilbage i 2016, og sammen fik de 8-årige Alfred og 6-årige Arthur.

"Med kærlighed til hinanden og til vores fælles historie har vi i fællesskab besluttet, at vores vej som ægtefolk ender her," lyder det i begyndelsen af opslaget. Herefter understreger parret, at de skilles som gode venner, og at der ikke er noget ondt blod imellem dem.

Hertil forklarer parret, at de i denne tid beder om ro, respekt og forståelse for, at deres børn kan læse, og at der derfor ikke behøver at blive spurgt mere ind til beslutningen.

Både Andrea Elisabeth Rudolph og Claus Møller Jakobsen er enige om, at deres fokus nu er på at støtte deres børn igennem denne svære tid som den familie, de altid har været.

Du kan se Andrea Elisabeth Rudolph opslag på Instagram her:

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Golden retriever får skældud af sin ejer: Videoen med hundens reaktion er gået viralt Den lille vovse tog skideballen med manér - og nu deler ejeren reaktionen

Anbefalet til dig