Ulrich Thomsen står bag Martin Brygmann: "Som du kan se her, er alle på din side"

Af: Liva Høyberg

|

11/06/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Ulrich Thomsen reagerer på Martin Brygmanns situation.

Lige nu læser andre også

Ulrich Thomsen er en af Danmarks mest anerkendte skuespillere og har gennem sit store talent medvirket i både danske og internationale film. Han har blandt andet spillet med i 'Dræberne fra Nibe', 'Den som dræber', 'The International', 'Adams Æbler' og mange flere filmhits.

Gennem tv-branchen har han formentlig stiftet bekendtskab med Martin Brygmann, der lige nu står midt i orkanens øje, idet han er anklaget for sexisme.

Dette reagerer Ulrich nu på.

Det skriver Ekkofilm

Martin Brygmann er kommet i stærk modvind efter udgivelsen af DR-dokumentarserien 'Sexisme i musikbranchen'.

Dokumentaren afslører, hvordan Martin har skrevet til flere unge kvinder i branchen og direkte udvist upassende og krænkende adfærd under optagelserne til blandt andet 'Toppen af poppen'.

Martin forsøgte at stoppe udsendelsen ved at sagsøge DR gennem rettens vej, da han mener der er tale om usande udsagn, men han fik ikke medhold i. På trods af at han ikke nævnes ved navn, men kun omtales som 'den mandlige artist', har han valgt at trække sig fra rampelyset i den kommende tid.

Dette har han meddelt i et opslag på Facebook. Se det nedenfor:

På netop dette opslag bliver modtaget blandet blandt hans Facebook-venner.

Nogle ser teksten som et forsøg på 'victimblaming' og tager stærkt afstand fra ham og afsløringerne i dokumentaren, mens andre bakker Martin Brygmann op.

En af dem er Ulrich Thomsen.

”Som du kan se her, er alle på din side,” skriver Ulrich Thomsen og fortsætter:

”Ignorer denne dokumentar så meget, det er muligt, og stå ved den, du er. Jeg forstår frustrationen over at skulle hænges ud og trangen til at ville forklare sig. Jeg tænker, du vil opleve, at det hele er glemt igen, før du ved det.”

Ulrich har tidligere forsøgt at gøre op med Metoo-bevægelsen ved at ytre sine holdninger om blandt andet sugardating, ungdommen nu tid dags, og dating af kvinder. Dette kan du læse mere om her

Anbefalet til dig