Bagedyst-vinder med trist nyt: Ramt af endnu en kronisk sygdom

Af: Thea Andersen

|

06/10/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Bagedyst-vinderen Liv Martine har endnu en kronisk sygdom.

Lige nu læser andre også

Følger man med på de sociale medier hos Liv Martine, der i 2015 vandt ‘Den store bagedyst’, så er man nok klar over, at hun har type 1-diabetes.

Det er dog ikke den eneste kroniske sygdom, hun har.

Torsdag i sidste uge modtog 'Badedyst'-stjernen nemlig et opkald fra sin læge, som kunne fortælle hende, at hun var den "heldige" vinder af endnu en kronisk sygdom.

Det fortæller hun i det seneste afsnit af sin podcast ”Samtaler fra en hesteryg”, som hun har lavet sammen med sin elskede mor, og på sin Instagram-profil.

"Dagens afsnit (torsdagens afsnit, red.) er knap så morsomt, men stadig et emne, som rigtig mange af jer gerne vil høre mere om. Vi snakker om at få en kronisk sygdom og hvordan det er at leve med type 1 diabetes," skriver hun i et oplag på det sociale medie og fortsætter:

"Derudover så deler jeg en besked, som jeg modtog fra min læge, som kunne fortælle mig, at jeg var den heldige vinder af endnu en kronisk sygdom."

Efter at have fået den hårde besked fra lægen, er Liv Martine kommet på medicin, og hun har det allerede meget bedre i sin krop.

Du kan lytte til episoden, hvor Liv Martine, der sammen med manden Mads Niemann har børnene Frode og Luis, taler om sine kroniske sygdomme, på Podimo via dette link.

Har du ikke allerede har et Podimo-abonnement, så kan du lytte i 30 dage gratis. Efter de 30 dage fortsætter Premium-medlemskabet til 79 kroner per måned. Der er ingen binding, hvilket betyder, at du kan opsige det når som helst.

Anbefalet til dig