Bekræfter: Kæmpe Netflix-hit kommer med ny sæson

06/1/22 08:48

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Nu vender succes-serien tilbage med anden sæson.

'Squid Game' tog verden med storm sidste år. På Netflix var serien særdeles populær og i løbet af seriens første måned på streamingtjenesten blev den streamet i mere end 1,7 milliarder timer.

Serien var ligeledes på alles læber - og nu vender den altså snart retur med en sæson to. Desuden arbejder Hwang Dong-hyuk, som står bag serien, hårdt på at en tredje sæson også bliver aktuel.

Det skriver Korea Times.

"Jeg er i snak med Netlix om en sæson to såvel som en sæson tre. Vi lander en aftale meget snart," lyder det fra Hwang Dong-hyuk. 

Serien er fortsat populær og blev i sidste uge streamet i mere end 15 millioner timer.

Den mest streamede nogensinde

Siden serien havde premiere på Netflix den 17. september i 2021 er den blevet en af Netflix' mest streamede serier nogensinde.

Navnet 'Squid Game' stammer fra en koreansk børneleg - og det er netop 'børnelege' der er omdrejningspunktet i serien. Dog ikke som vi kender lege for børn, for det er væsentligt mere voldeligt og med en dødelig udgang.

I serien følger vi hovedperson Seong Gi-Hun, som har desperat brug for penge, efter han har spillet sine egne væk. Til sit held møder han en mand, som tilbyder ham at være en del af nogle spil, hvor man kan vinde en stor pengepræmie til sidst.

Men vejen til den store pengepræmie er ikke uden fare og med livet som indsats - spillet er nemlig med dødelig udgang for taberne.