Biograf i Field's genåbner efter skyderi

20/07/2022

Thea Andersen

Presse-fotos.dk
Nu er Nordisk Film-biografen i Field's klar til at slå dørene op for publikum igen.

Mest læste i dag

Den 3. juli spredte en 22-årig etnisk dansker skræk og rædsel blandt den danske befolkning, da han bevæbnet med en riffel begyndte at affyre skud mod tilfælde personer i storcentret Field's på Amager.

Denne tragiske episode kostede tre personer livet. Heriblandt en 17-årig, der var ansat i Nordisk Film-biografen i Field's.

"Det er med stor sorg, at vi kan bekræfte, at en af vores unge biografmedarbejdere i Field’s mistede livet ved søndagens forfærdelige og ubegribelige tragedie," skrev Casper Bonavent, som er direktør i Nordisk Film, i en pressemeddelelse.

Efter tragedien valgte Nordisk Film, at holde biografen i Field's lukket, selv om de fleste butikker i storcentret genåbnede den 11. juli.

Men nu er de klar til at slå dørene op for publikum igen.

Det skriver DR.

Nordisk Film skriver i en pressemeddelelse, at biografen i første omgang åbner med et reduceret program, og forventningen er, at den i næste uge er tilbage i normal drift.

Genåbningen sker efter tæt dialog med medarbejderne, oplyser Casper Bonavent.

"Efter de tragiske hændelser i Field's, hvor en af vores unge biografmedarbejdere mistede livet, er pårørende og medarbejdere blevet mødt med en fuldstændig overvældende sympati og medfølelse fra omverdenen," skriver direktøren pressemeddelelsen.

Anbefalet til dig