Blev kendt på DR: Nu er de gået konkurs

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Da de tonede frem på skærmen på DR, var smilene store. Nu forholder det sig desværre en kende anderledes.

Lige nu læser andre også

Tilbage i 2018 traf Alexander Gram og Nikolaj Dylsing Olsen en stor beslutning. De valgte at deltage i DR-programmet 'Løvens hule' med deres virksomhed An Ivy.

Det var en god succes for de to velklædte herrer, eftersom de forlod programmet med en stor investering fra en af løverne.

Konkret endte Just Eat-stifter Jesper Buch med at foretage en investering på 500.000 kroner. For denne sum penge fik han lov til at købe 25 procent af virksomheden.

Desværre har det vist sig, at det ikke skulle være en langsigtet investering. Virksomheden er nemlig kommet med dårligt nyt.

Det skriver B.T., der kan fortælle, at virksomheden er gået konkurs.

Mediet har desuden været i kontakt med stifter Nikolaj Dylsing Olsen, som har bekræftet selskabets konkurs.

Han fortæller, at de naturligvis er meget kede af, at de har været nødt til erklære deres virksomhed konkurs. Han fortæller også, at de har arbejdet med og drevet selskabet i mange år, hvorfor det er et hårdt slag.

"AN IVY har været et hjertebarn, som vi har arbejdet med i rigtige mange år, og som har været drevet af en enormt stor passion og en drøm om at skabe en sund og stærk forretning," siger han til B.T.

Nikolaj Dylsing Olsen afslører også, at det er coronapandemien, der har haft konsekvenser for dem. Det har nemlig medført, at mange store fester blev aflyst, og behovet for slips og butterflies blev mindre. 

De kæmpede for at vende tilbage efter pandemien, men desværre har de været nødt til at erkende, at det ikke kan lade sig gøre, siger han.

"Med nedlukningerne som aflyste store begivenheder og fester, imens folk samtidig arbejdede hjemmefra, forsvandt en stor del af behovet for slips – og dermed vores primære forretningsgrundlag på daværende tidspunkt," fortæller han også.

Han bekræfter også, at det er stifterne, der har besluttet at begære selskabet konkurs. De mener, at det var 'det mest ansvarlige' at gøre. Selskabet nåede desuden aldrig at levere et overskud i sin levetid.

Anbefalet til dig