Bortløben ko går viralt: "Den er overraskende hurtig"

16/03/2020

Kathrine Frich Lindstrøm

Foto: shutterstock. Dette er et modelfoto.
Et opslag fra Pembroke Pines Police Department er gået viralt. I opslaget efterlyser de en bortløben ko, der har talent for at hoppe over hegn.

Mest læste i dag

Pembroke Pines Police Department i Florida beder om offentlighedens hjælp til at finde en flygtning. I henhold til koens "wanted" plakat er hun en talentfuld hegnspringer, hurtigere end hun ser ud, og har brun og hvid pels.

Det skriver Daily Star 

På fri klov i over en måned

Den ukendte ko har været løs i Pembroke Pines i den Amerikanske stat Florida siden januar 2020, rapporterer UPI.

”Det har formået at undgå fangst af både vores politibetjente og hjælpsomme kohyrder siden januar på grund af sin overraskende hastighed og fantastiske hegn-hopningsfærdigheder, ” skrev den lokale politiafdeling i et Facebook-opslag, der beskrev hende.

 

Foto: Pembroke Pines Police Department

Folkene i Florida er lettede 

En beboer i Florida sagde, at hun var lettet over at se efterlysningsplakaten, fordi hun havde set koen på vejen et par dage før og havde været bekymret for, at hun havde hallucineret.

Andre beboere mener at politiet skal lade koen løbe frit. Sheila Boobson tweetede: ”Koen har ingen ejer, den hører kun til sig selv!”

Ikke farlig - men utrolig svær at fange 

Selvom dyret ikke betragtes som farligt, er politiet bekymret for, at hun kan forårsage en trafikulykke, hvis hun ikke bringes under kontrol.

Politiets talskvinde Amanda Conwell fortalte journalister, at politibetjente og specialiserede kohyrder ikke har været i stand til at fange dyret. En eller to gange er de kommet tæt på, men blev tvunget til at afblæse aktionen, da dyret kom for tæt på travtbefærdede veje.

”Hun springer over hegn,” sagde hun. ”Hun går i folks pools.”

 

Anbefalet til dig