Brdr. Price kaster håndklædet i ringen

10/1/23 18:30

Nicolai Busekist

Foto: Pressefoto
Brdr. Price har været nødt til at kaste håndklædet i ringen, da de har været nødt til at lukke deres restaurant i Aalborg.

Hvis du havde håbet på, at du kunne svinge forbi Brdr. Price i Aalborg til en bid mad én af dagene, vil du blive mødt af et skuffende syn.

Ifølge Nordjyske er der nemlig sat et skilt på døren i deres restaurant, hvor de oplyser, at man har valgt at lukke den ned. Det lyder dog ikke, om der er tale om et permanent farvel til Brdr. Price i Aalborg.

Mediet skriver, at der på det skilt, der er sat på døren, fremgår, at man har valgt at lukke ned for restauranten på grund af 'tiderne og konjunkturerne'.

Det er dog intet nyt, at de kendte brødre har haft svært ved at tjene penge på deres restaurant i Aalborg. Et kig på de seneste års regnskaber viser, at de har leveret et underskud på mere end en million kroner to år i stræk.

De dårlige resultater i de senere år, har medført, at selskabet, der driver restauranten, har en egenkapital, der er negativ med næsten 2,3 millioner kroner.

Det nordjyske medie har talt med Marlene Rovsing, der er salgs- og marketingchef hos Brdr. Prices Restauranter, der fortæller, at årsagen til lukningen er en anden, end det, der fremgår af skiltet.

Ifølge hende er det mangel på større lokaler, der kan bruges til selskaber, der har medført nedlukningen af den aalborgensiske restaurant.

Hun lægger ikke skjul på, at der generelt har været mangel på bordbestillinger, hvorfor det har været begrænset, hvor mange bestillinger, man har været nødt til at aflyse i forbindelse med nedlukningen.

"Netop fordi vi ikke har lokalerne til større selskaber, så har der ikke været mange bookninger, som vi har måttet aflyse i forbindelse med, at vi har lukket restauranten i Aalborg. Aflysningerne har kunnet tælles på en hånd," siger hun til Nordjyske.

Om Brdr. Price har planer om at flytte restauranten i Aalborg til større lokaler, vides endnu ikke. Der er fortsat åbent i deres to restauranter i København og den ene restaurant, de har i Herning.