Casper Christensen med chokerende afsløring: "Jeg er på LSD lige nu"

Af: Thea Andersen

|

14/12/2022

Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
Casper Christensen åbner op for brugen af psykedeliske stoffer i psykiatrien i det seneste afsnit af All Exclusive.

Mest læste i dag

I august kom det frem, at Klovn-skuespilleren Casper Christensen er gået sammen med Den 11. time-ikonet Mikael Bertelsen om at lave en ny tv-serie.

Da All Exclusive for præcist en uge siden havde premiere, fik makkerparret besøg af Iben Hjejle, der dannede par med komikere fra 2002 til 2011. I dag udgives andet afsnit, hvor de får besøg af Sofie Linde, der er kendt fra bl.a. 'X Factor', og det går bestemt ikke stille for sig, skriver SE og HØR.

I afsnittet med Sofie Linde falder snakken bl.a. på kønsopfattelser, hvor Sofie anerkender, at der er 76, mens holder Casper fast i, at der kun er to. Derudover kommer 'Klovn'-komikeren med en chokerende afsløring, som måske ikke lige netop er, hvad man havde regnet med.

Han afslører nemlig, at han er 'på LSD', mens de snakker.

"Jeg er på LSD lige nu," lyder det fra den 54-årige komiker i afsnittet, inden Sofie Linde afbryder: "Nej, er du det? Sådan noget mikrodosering? Nej, hvorfor?"

Hertil svarer han, at det (LSD, red.) har givet ham "en ny måde at se tingene på og en måde at connecte tingene på".

Overfor B.T. uddyber Casper Christensen, at han fortsat i dag benytter sig af mikrodosering af LSD.

"Jeg tager en dråbe hver tredje dag i perioder på tre måneder ad gangen," skriver den 54-årige komiker i en sms, og ifølge Mikael Bertelsen er mikrodoseringen indtaget under et overvåget, terapeutisk forløb i Danmark.

Læs hele mere om det via dette link.

Anbefalet til dig