Casper Christensen sammen med Iben Hjejle igen

22/11/22 09:38

Thea M. Andersen

Foto: Nymann Bo/Her Og Nu/Ritzau Scanpix
Casper Christensen får fint besøg af sin ekskæreste i et nyt intervieweksperiment.

I 2002 lærte Iben Hjejle og Casper Christensen hinanden at kende. De mødtes i forbindelse med tv-serien 'Langt fra Las Vegas', hvor Iben spillede Liva, der i serien blev kærester med Casper. 

Efterfølgende endte de to dog også med at danne par privat. Faktisk blev Casper og Iben et af Danmarks hotteste kendispar og var det indtil 2011, hvor de valgte at gå fra hinanden på grund af forskellige ønsker.

Nu er de tilbage sammen, skriver SE og HØR.

Denne gang er det dog i et nyt eksperiment, hvor Casper Christensen interviewer en række kendte fra ind- og udland, heriblandt sin ekskæreste Iben Hjejle. Det gør han sammen med mediemand Mikael Bertelsen i "All Exclusive".

"Casper Christensen har selv håndplukket sine gæster. Det er deres samtaler og oplevelser sammen i et døgn, der gør, at seerne får et nyt blik på, ikke bare gæsterne, men også på Casper Christensen. Hverken Casper eller Mikael spiller en rolle. De er sig selv – med et fælles mål om at udfordre og genopfinde genren, på deres helt egen måde," står der i pressemeddelelsen ifølge mediet.

Det foregår på et spektakulært sted, hvor de kommer omkring store spørgsmål og udfordringer. Seerne kan således se frem til samtaler om tro, misbrug, venskab, berømmelse, grådighed, ambitioner, succes, svigt og forældreskab.

”All Exclusive” har premiere på Viaplay fra den 7. december.