Cecilie Hother deler stor nyhed

Af: Thea Andersen

|

27/06/2023

Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix
Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix
Cecilie Hother har god grund til at smile stort.

Mest læste i dag

Tv-værten og iværksætteren Cecilie Hother kunne mandag dele en stor og ikke mindst glædelig nyhed med sine følgere på Instagram. Her kunne hun nemlig fortælle, at hun har vundet en landsretssag mod speciallægeklinikken CeriX og hendes tidligere forretningspartner, Rie Jensen.

Cecilie Hother startede CeriX i 2016 med det formål at hjælpe kvinder med PCO/PCOS.

Desværre havde Rie Jensen og hendes mand, Kjenneth Holm, som senere tilsluttede sig virksomheden, ikke de samme værdier som Cecilie Hother. Dette førte til uoverensstemmelser, og Cecilie blev tvunget ud af virksomheden mod sin vilje. Som følge heraf besluttede hun at anlægge en retssag mod Rie Jensen og CeriX.

Og nu er der faldet en afgørelse i sagen - til fordel for Cecilie Hother.

"Jeg er glad for, at retssystemet har truffet en retfærdig beslutning, og at jeg har vundet retssagen!," skriver hun blandt andet i opslaget på Instagram.

"Landsretten har konstateret, at CeriX Odense og CeriX København blev solgt langt under markedsprisen. Dommen lyder, at Rie Jensen har handlet erstatningsansvarspådragende og derfor skal efterbetale et millionbeløb til CeriX Holding. Landsretten har således omstødt byretsdommen," uddyber hun.

Nu hvor retssagen er afsluttet, kan den 44-årige Cecilie Hother se fremad og fokusere på fremtiden.

Hun brænder stadig for at hjælpe kvinder med PCO/PCOS og vil fortsætte med at udvikle sig som iværksætter og forretningskvinde. Ud fra sine egne erfaringer giver hun et råd til andre iværksættere om at foretage en grundig gennemgang, både af deres forretning og potentielle partnere.

Hun opfordrer til at undersøge tidligere kollegaers og arbejdsgiveres udtalelser om potentielle partnere, samt at tage sig tid til at lære dem at kende og deres moral, etik og værdier. Hvis disse ikke matcher ens eget værdisæt, bør man undlade et partnerskab.

Desuden takker Cecilie Hother også sine juridiske rådgivere for deres hårde arbejde og støtte samt alle dem, der har kontaktet hende undervejs med vidnesbyrd og historier.

Du kan se hele opslaget herunder.

Anbefalet til dig