Céline Dion med glædeligt nyt: Skal optræde til kæmpe begivenhed

Af: Liva H.

|

25/07/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Endelig er der nyt fra sangerinden.

Lige nu læser andre også

For nylig udgav Céline Dion en ny dokumentarserie kaldet "I Am: Céline Dion", der omhandler den kamp, hun indtil for nylig har kæmpet i stilhed.

Men én ting har hverken hun eller hendes fans aldrig været i tvivl om.

Céline Dion har gennemgået en række udfordrende år, hvor hun har været nødt til at aflyse flere koncerter på grund af en sjælden, kronisk lidelse kendt som 'Stiff Person Syndrome'.

Beslutningen om, hvor åben hun skulle være over for offentligheden omkring sin sygdom, har ikke været let. På den ene side ønskede hun ikke at bekymre sine fans ved at dele detaljer om sin lidelse, og på den anden side ville hun undgå at skuffe dem ved at aflyse koncerter uden forklaring.

Efter at have kæmpet med denne indre konflikt besluttede Céline til sidst, at hun ikke længere kunne bære byrden af at skjule sandheden. Hun valgte derfor at være åben og ærlig og lagde kortene på bordet.

I et længe ventet interview med tv-stationen NBC News Today Show åbner Céline Dion også op for offentligheden om sit liv med sygdommen, hvilket var det første omfattende interview, hun har givet, siden hun afslørede sin diagnose tilbage i 2022.

Sygdommen, som påvirker bevægelsesevnen i musklerne, har blandt andet forårsaget krampeanfald så voldsomme, at hun har følt, hun var ved at blive kvalt, og at hun hverken har kunnet spise eller tale i flere timer. Céline beskriver desuden, at anfaldene har været så heftige, at hun har brækket ribben.

Dog er der én ting, der aldrig har været tvivl om: Nemlig at Céline ikke var færdig med at stå på en scene. Som hun selv sagde i interviewet: "Om jeg så skal kravle."

Dét løfte holder hun.

Det er nemlig blevet offentliggjort, at Céline Dion i selskab med Lady Gaga vil fremføre Édith Piafs klassiker "La Vie en Rose" ved OL's åbningsceremoni i Paris på fredag, afslører journalisten Thierry Moreau på X.

Se opslaget nedenfor

Dette bekræftes også af RTL France, der har lagt en video op af Céline Dion der den 23 juli ankom til Paris og så ganske velbefindende ud. Hun skulle i følge RTL til "fitting" ved modehuset Dior,

Det er dog ikke nogen overraskelse, at Céline Dion gerne vil optræde til OL. Hun har nemlig stærke forbindelser til De Olympiske Lege og har også tidligere optrådt ved begivenheden.

I 1996 fremførte hun "The Power of the Dream" ved åbningsceremonien for de olympiske lege i Atlanta.

Selvom det er lang tid siden, at hun både har optrådt til OL og generelt har optrådt, har rygterne svirret lige siden, hun prydede forsiden af fransk Vogue i april. Her skulle hun angiveligt have afsløret, at hun havde gennemgået et udmattende fysisk fitnessprogram for at genvinde sin styrke og helbred af ét helt særligt formål.

"Jeg vil gerne være mit bedste jeg. Jeg vil se Eiffeltårnet igen,” sagde hun.

Hvilket kunne indikere at hun gerne ville optræde ved OL, der netop foregår i Paris.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig