Chokerende nyt i sagen om den 13-årige pige: På denne måde hjalp hun politiet med at finde den 13-årige

19/04/2023

Jesper Bengtson

Foto: Presse-Fotos.dk
Endnu engang er der chokerende nyt i sagen om den 13-årige pige.

Mest læste i dag

Den 13-årige pige var væk i 27 timer. 27 timer, der af den 13-åriges mor, blev beskrevet som et mareridt.

Og det forstår man godt. 

Det vakte store bekymringer for familien, da pigen ikke dukkede op på familiens adresse, efter hun var blevet færdig med sin avisrute.

Den 13-årige blev meldt savnet ved 11.30-tiden af sin stedfar på Facebook, og derfra gik det hurtigt. 

Hele Danmark sad da også og holdt vejret, inden politiet endelig kunne løfte sløret for, at den 13-årige pige blev fundet i live.

Og nu har en ny historie set dagens lys. 

Bodil Grubak var angiveligt en vigtig brik i eftersøgningen af den forsvundne pige, der pludselig forsvandt lørdag middag, efter at hun havde gået med aviser i en lille by Kirkerup.

Da Bodil var i færd med at tjekke hendes videomateriale, fik hun sig noget af en overraskelse. 

Sådan lyder meldingen fra TV 2 ØST

Det gik nemlig op for hende, at hun kunne have vigtige informationer, da hun fandt ud af, at hendes bilkamera havde optaget, på trods af at bilen ikke var tændt.

Den 13-årige pige forsvandt da også cirka 800 meter fra, hvor Bodil Grubak bor. 

“Optagelserne kan have hjulpet efterforskerne i at klarlægge, om manden er kørt en bestemt vej forbi, og om de dermed skulle have fokus på nogle af de andre veje, som han kunne have været kørt væk fra Kirkerup. Så på den måde har det jo nok været en brik i det store puslespil, og jeg tænker, at det har været væsentligt”, fortæller hun til TV2 ØST.

Det skete i kølvandet på, at Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi var ude og opfordre alle borgere til at dele alt videomateriale, som de skulle ske at sidde inde med. 

Og politiet har sidenhen ikke lagt fingre imellem, da alle kunne ånde lettet op. Her fortalte de, at borgerne havde været en stor hjælp i eftersøgningen af den 13-årige. 

Politiet har samtidig benyttet lejligheden til at hævde, at de nu ønsker arbejdsro i forbindelse med efterforskningen af sagen. 

Derfor er det i skrivende stund endnu uvist, hvad der sker med den 32-årige mand, der er sigtet for at frihedsberøve den 13-årige pige. 

Dertil er han også sigtet for at have udsat pigen for en seksualforbrydelse. Det skulle være sket under trusler om vold.

I første omgang er der nyt grundlovsforhør den 11. maj. 

På redaktionen sender vi de varmeste tanker til pigen og hele familien i den svære tid. 

Anbefalet til dig