Christian Eriksen efter opgør i Parken: Hørte godt sirenelydene

Af: Lucas Andreas

|

06/06/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En svensk fan forsøgte at genere Christian Eriksen.

Mest læste i dag

En venskabskamp mellem Danmark og Sverige udviklede sig til et underholdende drama, der involverede både kampens spillere og fansene på tribunerne.

En af hovedrollerne på banen fik Danmarks stjernespiller Christian Eriksen, der dog stødte på en uventet udfordring fra en ihærdig svensk fan.

Det skriver Ekstra Bladet.

Under første halvleg, hver gang Eriksen nærmede sig bolden for at tage et hjørnespark, blev han mødt af en vedvarende sirenelyd fra en svensk fan.

Lyden skabte en forstyrrende atmosfære, men Eriksen tog det med et smil. "Jeg tror, det var en fan, der sad og kørte en eller anden sirenelyd. Det var lidt sjovt, da jeg kom derud," sagde han efter kampen.

Selvom den svenske fans intention sandsynligvis var at distrahere Eriksen, lykkedes det ikke at få ham ud af fatning.

I stedet præsterede Eriksen at levere en afgørende assist til Pierre-Emile Højbjergs mål, som sikrede Danmark en tidlig føring på 1-0. Hen imod slutningen af kampen cementerede Eriksen sin betydning ved at score det afgørende mål med et flot langskud, der fastsatte slutresultatet til 2-1.

Efter kampen var Eriksen tilfreds med sin præstation og kommenterede: "Det er et stykke tid siden, jeg har scoret i Parken. Det var en god måde at komme i gang til EM på, og det giver mig en god fornemmelse."

Også landstræner Kasper Hjulmand bemærkede Eriksens indsats, som han roste efter kampen.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig