Christiane Schaumburg-Müller erkender problem med mad: Det sker tit

15/1/21 09:30

Sarah Steenfeldt

Christiane Schaumburg-Müller er blandt andet kendt som vært på Vild med dans, som du kan se på TV 2 Play. Foto: Magnus Eckstrøm/TV 2
Nu afslører Vild med dans-værten at hun har det problem, at hun ofte kommer til at overspise.

Christiane Schaumburg-Müller afslører i en spørgerunde på Instagram, at hun har et problematisk forhold til mad. En af de mange følgere spørger, hvordan hun holder sig så slank, og det får den populære vært til at erkende, at hun ofte overspiser.

“Jeg har en svag mæthedsfornemmelse og kommer ofte til at overspise. Så ligger jeg på sofaen med oppustet mave og har SÅ ondt af mig selv,” skriver hun på Instagram.

Hun afslører, at hendes vægt nemt svinger to kilo om ugen, og når hun ind imellem har overspist, så er hun helt sikker på, at der ikke er plads til morgenmad dagen efter. Men sådan går det ikke.

“Men så vågner jeg og er SÅ sulten,”skriver hun.

Et andet spørgsmål, som Christiane Schaumburg-Müller forholder sig til i spørgerunden er motion. TV-værten er tidligere professionel danser, og det kommer hende til gode i dag, forklarer hun.  

“Jeg har en god grundform - nok fordi jeg dyrkede meget sport som ung? Jeg får det klart bedre af at træne og ville ønske, at jeg ikke var så doven,” erkender hun.

Hun uddyber, hvordan hun træner seks måneder om året, og i den periode kan hun godt finde på at hyre en personlig træner. Så træner hun mere intens i en periode, og det giver pote. 

“Det giver mig virkelig resultater at styrketræne. Jeg afskyr konditionstræning, så det skal være mest styrke,” forklarer hun. 

Anne Bech har hjulpet

En af dem der gennem mange år har hjulpet Christiane Schaumburg-Müller er fitnessekspert Anne Bech. Tilbage i 2014 udgav de to en bog sammen, hvor temaet var sundhed. 

“Min rigtig gode veninde gennem mange år, fitnessekspert Anne Bech, har i den grad hjulpet mig med at grundlægge de sunde rutiner i mit liv og har vist mig vejen til en sundere og stærkere krop,” udtalte Christiane Schaumburg-Müller i forbindelse med udgivelsen af bogen Dit sunde liv.