Coca Cola offentliggører: Fanta-sodavanden får drastisk ændring

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Appelsin-sodavanden får en væsentlig ændring, melder fabrikanten ud.

Mest læste i dag

Coca-Cola har ændret på deres populære Fanta-sodavand - og det er dårlige nyheder for forbrugerne.

Drikkevaregiganten Coca-Cola har reduceret mængden af appelsinjuice i Fanta Orange i England, og samtidig har de hævet prisen.

Tidligere indeholdt en 500 ml flaske Fanta Orange 35 ml appelsinjuice fra koncentrat, men nu indeholder samme størrelse flaske kun 20 ml appelsinjuice. Det skriver MailOnline.

Det betyder, at forbrugerne får 43% mindre appelsinjuice end for et år siden.

Men Coca-Cola er langt fra det eneste selskab, der foretager ændringer på populære produkter.

Drikkevareindustrien har længe været under pres for at reducere sukkerindholdet i deres produkter af sundhedsmæssige årsager, og nogle selskaber har valgt at reducere mængden af frugtsaft og erstatte den med kunstige sødestoffer.

Coca-Cola har tidligere meddelt, at de vil reducere kalorieindholdet i deres produkter og erstatte sukker med alternative sødemidler for at imødekomme forbrugernes efterspørgsel efter sundere alternativer.

Mens nogle forbrugere vil værdsætte disse ændringer, vil andre måske savne den autentiske smag af frugtsaft i deres sodavand. Det er en balancegang for drikkevarevirksomhederne at finde den rette formel for at imødekomme forbrugernes ønsker og samtidig opretholde deres salgstal.

Det vides endnu ikke, om reduceringen af appelsinjuice også sker i Danmark.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig