Da bilen ramte, ændrede alt sig for Søs Fenger: Måtte genfinde sig selv

Af: Liva H.

|

23/09/2024

Nyheder
Foto. Philip Davali/Philipdavali/Ritzau Scanpix
Foto. Philip Davali/Philipdavali/Ritzau Scanpix
Søs Fenger sætter ord på svær tid efter ulykken.

Lige nu læser andre også

Søs Fenger har i mange år været en af Danmarks mest elskede sangere, men bag den stærke ydre facade gemmer sig en personlig historie om en skelsættende begivenhed, der vendte op og ned på hendes liv.

En uventet hændelse tvang hende til at se indad og konfrontere sider af sig selv, som hun tidligere havde skubbet væk.

Nu fortæller hun åbent om den proces, der ændrede hendes syn på både sig selv og sine relationer.

Det skriver Alt for damerne.

En aften på Jagtvej i København blev Søs Fenger ramt af en bil.

Hendes cykel tog det værste af sammenstødet, hvilket reddede hendes liv, men ulykken satte gang i en følelsesmæssig rutsjebanetur, hvor hun pludselig følte sig fortabt og havde svært ved at genkende sig selv.

Det blev en voldsom oplevelse, der tvang hende til at se indad og bearbejde de uforløste følelser, hun havde båret rundt på.

"Der var en masse uforløste ting inden i mig, som blev skubbet ud, så jeg pludselig var en helt åben bog," fortæller Fenger om den proces, som blev sat i gang.

Det var dog ikke uden smerte, da hun efterfølgende kæmpede med at finde ud af, hvem hun egentlig var.

Blev til et vendepunkt i hendes liv

For at finde fodfæste i livet igen søgte hun støtte hos både venner og terapeuter. Lange samtaler med de mennesker, som kendte hende bedst, blev afgørende for hendes helbredelse og for at finde en ny retning i livet.

Hun oplevede, hvordan hendes sårbarhed åbnede op for nye erkendelser om sig selv og sine relationer.

Venskabernes afgørende rolle

Venskaber spillede en central rolle i Søs Fengers vej tilbage efter ulykken.

Hun understreger vigtigheden af ærlighed i venskaber og forklarer, at det for hende er vigtigt med venner, der tør sige sandheden, uanset hvor ubehagelig den måtte være.

"Jeg synes, man er en god ven, hvis man tør sige de ubehagelige ting," siger Fenger, som forklarer, at hun ofte føler sig omgivet af mennesker, der siger, hvad de tror, hun vil høre, og det kan være svært at navigere i.

Det var netop de venner, der turde tale åbent og ærligt, som hjalp hende igennem de sværeste perioder efter ulykken.

Hun oplevede, at hendes venskaber blev styrket af situationen, og at hun selv blev bedre til at være der for sine venner. Det var en livsændrende proces, der ikke kun ændrede hendes syn på sig selv, men også på, hvordan hun i dag indgår i relationer.

En ny begyndelse

Selvom ulykken var traumatiserende, har den også skubbet Søs Fenger ind i en ny fase af livet.

Søs Fenger har fundet en helt ny måde at være til stede i sine relationer på, hvor hun er blevet mere autentisk og lyttende. Selvom ulykken stadig vækker en vis vrede i hende over, at det overhovedet skete, er hun samtidig taknemmelig for den personlige udvikling, det har medført.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Eksperterne har talt: Så ofte bør du gå i bad De fleste mennesker nyder, at tage et brusebad. Men det viser sig, at mange mennesker faktisk går i bad for ofte.

Anbefalet til dig