Da hun hentede sit måltid fra Too Good To Go, blev hun mildest talt målløs: Nu går video viralt

Af: Liva H.

|

18/09/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Benytter du dig af appen?

Lige nu læser andre også

De fleste har efterhånden hørt om Too Good To Go, en app der giver brugere mulighed for at købe overskudsmad fra restauranter og caféer til en lav pris, i stedet for at maden går til spilde. Det er blevet en populær måde at spise bæredygtigt på verden over og giver samtidig virksomheder mulighed for at tjene penge på mad, der ellers ville være kasseret.

Af samme årsag, besluttede en kvinde sig for at prøve det smarte koncept, og det hun hentede fra den valgte restaurant, gjorde hende målløs.

En kvinde blev helt forbløffet, da hun brugte appen Too Good To Go til at sikre sig en billig og nem middag fra restauranten Toby Carvery – og det var bestemt ikke bare en lille snack, hun kom hjem med.

For kun £3,49 (omkring 30 danske kroner) fik hun en fuld "roast dinner", som hun endda kunne dele med hele sin familie.

Video gik viralt

Shivani Khosla, en populær TikTok-bruger, delte sin oplevelse med sine følgere, og hendes video har allerede fået over 50.000 likes.

I videoen viser hun, hvad der var i hendes "mystery bag" og hendes begejstring er tydelig. For en lille sum penge fik hun en stor portion mad med både kød og tilbehør. Hendes pose indeholdt skinke (gammon), stegte kartofler, mos, ærter og varm sovs.

"Jeg troede, de måske ville give lidt kalkun, oksekød og skinke, men det var bare skinke," fortæller hun i videoen. Alligevel var Shivani mere end tilfreds med sin portion, som hun delte med både sin søster og far.

Hun beskrev måltidet som "vanvittigt godt" til prisen, og selvom hun var bekymret for, om skinken ville være for salt, var det slet ikke tilfældet. Kartoflerne var også en succes, og de smagte, som om de lige var blevet tilberedt.

Opfordrer nu andre

Shivani var så imponeret over sit fund, at hun undrede sig over, hvorfor flere ikke brugte Too Good To Go-appen og derfor valgte hun at dele sin oplevelse på TikTok.

Efter hendes video blev viral, har mange brugere delt deres egne tips til, hvor man kan finde de bedste tilbud via appen. Nogle anbefalede blandt andet Greggs, mens andre fremhævede Millie's Cookies for deres fantastiske udvalg.

Se hvad Shivani hentede i den såkalde "Mystery box":

Anbefalet til dig