Dagen efter Filippa blev fundet: Det sker der i dag

17/04/2023

Nicolai Haugsted

Foto: Presse-fotos.dk
Efter 27 timers helvede for de bekymrede forældre, er unge Filippa blevet fundet i god behold. Dette kommer til at ske i løbet af mandagen

Mest læste i dag

27 timers mareridt. Sådan beskrives timerne af Filippas mor, hvor den 13-årige pige var forsvundet.

Den 13-årige pige var netop blevet færdig med sin avisrute, da hun pludselig forsvandt på vej hjem. Filippa blev meldt savnet ved 11.30-tiden af sin stedfar på Facebook, og derfra gik det rigtig hurtigt.

I går klokken 13.00 indkaldte Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til pressemøde, og der var nok mange danskere, der holdt vejret i et par sekunder, da politiinspektør Kim Kliver gav en status på sagen. Heldigvis kunne han fortælle, at Filippa var blevet fundet i live og at en 32-årig mand var blevet anholdt.

Siden da har Filippas mor udtalt sig til Ekstra Bladet og B.T, og hun er ligeledes kommet med en opdatering på de sociale medier, hvor hun takker danskerne for hjælpen med at finde Filippa.

Det skal der nu ske

Selvom Fillipa er blevet fundet, så er sagen langt fra slut.

Den 32-årige mand skal i dag præsenteres for grundlovsforhør, og her vil danskerne formentlig blive lidt klogere på, hvad der er hændt i løbet af de 27 timer, hvor den unge pige var forsvundet.

Det ventes, at den 32-årige mand bliver fremstillet klokken 11 eller klokken 13.00. Politiet har endnu ikke oplyst, hvad den unge mand sigtes for.

I skrivende stund er politiet fortsat i gang med at arbejde på en adresse lidt uden for Korsør. Ifølge DR, er det på denne adresse, at Filippa blev fundet. Politiet har dog ikke bekræftet, om deres aktivitet på adressen har noget med sagen at gøre.