Dagen efter den 13-årige blev fundet: Det sker der i dag

17/04/2023

Nicolai O. Haugsted

Foto: Presse-fotos.dk
Efter 27 timers helvede for de bekymrede forældre, er den unge pige blevet fundet i god behold. Dette kommer til at ske i løbet af mandagen

Mest læste i dag

27 timers mareridt. Sådan beskrives timerne af den 13-åriges mor, hvor den pigen var forsvundet.

Den 13-årige pige var netop blevet færdig med sin avisrute, da hun pludselig forsvandt på vej hjem. Pigen blev meldt savnet ved 11.30-tiden af sin stedfar på Facebook, og derfra gik det rigtig hurtigt.

I går klokken 13.00 indkaldte Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til pressemøde, og der var nok mange danskere, der holdt vejret i et par sekunder, da politiinspektør Kim Kliver gav en status på sagen. Heldigvis kunne han fortælle, at den 13-årige var blevet fundet i live og at en 32-årig mand var blevet anholdt.

Siden da har pigens mor udtalt sig til Ekstra Bladet og B.T, og hun er ligeledes kommet med en opdatering på de sociale medier, hvor hun takker danskerne for hjælpen med at finde hendes datter.

Det skal der nu ske

Selvom den 13-årige er blevet fundet, så er sagen langt fra slut.

Den 32-årige mand skal i dag præsenteres for grundlovsforhør, og her vil danskerne formentlig blive lidt klogere på, hvad der er hændt i løbet af de 27 timer, hvor den unge pige var forsvundet.

Det ventes, at den 32-årige mand bliver fremstillet klokken 11 eller klokken 13.00. Politiet har endnu ikke oplyst, hvad den unge mand sigtes for.

I skrivende stund er politiet fortsat i gang med at arbejde på en adresse lidt uden for Korsør. Ifølge DR, er det på denne adresse, at pigen blev fundet. Politiet har dog ikke bekræftet, om deres aktivitet på adressen har noget med sagen at gøre.

Anbefalet til dig