Dansk gymnasium i chok: Fandt spionkamera på toiletterne

09/05/2023

Mathias Busekist

Foto: Shutterstock
Aarhus Gymnasium er blevet ramt af et chokerende fund.

Mest læste i dag

"På et af vores toiletter fandt elever i sidste uge et spionkamera på et af toiletterne under vasken ved siden af lokale 308."

Sådan har Aarhus Gymnasiuma rektor, Karsten Bak Ramlov, skrevet i en besked til alle, der har den mindste tilknytning til skolen.

Det skriver TV 2 Østjylland.

Man kender endnu til identiteten af kameraets ejermand. Derudover harm an valgt ikke at se, hvad kameraet har filmet.

Politiet er blevet hevet ind i sagen, hvorfor man må formode, at de vil stå for sidstnævnte del, da rektoren ønsker at komme til bunds i dette rod.

"Det er en meget alvorlig og kriminel handling, som vi tager meget alvorlig."

I et skriftligt svar til TV 2 Østjylland kommer det videre fra skolen, som naturligvis har klokkeklare ordensregler, der forbyder sådanne handlinger, at fundet har udløst et stort chok.

Bliver det konkluderet, at det er en af skolens egne elever, er konsekvensen klar: en øjeblikkelig bortvisning.

Østjyllands Politi har fået overdraget kameraet og det hukommelseskort, der sad deri.

Gymnasiet kan videre fortælle, at man har ladet lærere, skolebetjente med mere blive informeret om, at de fremadrettet skal tjekke ekstra efter lignende kameraer andre steder på skolen.

Rektoren skriver ud i sin besked til alle, at han gerne vil høre fra personer, der har kendskab til kameraet, og som muligvis har set det blive sat op.

Østjyllands Politi bekræfter, at man har modtaget en anmeldelse om et kamera, der angiveligt har været opsat under en håndvask på et toilet på et gymnasium i Aarhus C.