Dansk kendis smittet med corona: Skal nok sikre, at mine børn kan smitte

Foto: Jens Thaysen/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix.

Den danske kendis er blevet smittet med corona - og det var et helt bevidst valg at blive det.

Saszeline Dreyer formåede at gøre sig selv bemærket i begyndelse af coronanedlukningen. Her brugte hun nemlig sine sociale medier til at sprede flere former for coronaskeptiske budskaber.

Læs også

Hospitaler tvunget i knæ: 'Det er dybt alarmerende'

Derudover lagde hun ikke skjul på, at hun var modstander af myndighedernes anbefalinger og restriktioner.

I et opslag på det sociale medie Twitter oplyser den 39-årige S.O.A.P.-sanger, at hun nu selv er blevet smittet med coronavirus. Det lader dog ikke til, at hun er ked af, at hun er blevet smittet med den verdensomspændende virus.

"Så blev jeg testet positiv med COVID - smittet af en vaccineret - har kysset og krammet mine 2 dejlige drenge hele ugen - som begge har testet negativ … 'det simpelthen så farlig en smitsom virus og børnene bærer smitten' siger Hr Brostrøm," skriver hun på Twitter.

I et opfølgende opslag på Twitter skriver Saszeline desuden, at hun nok skal passe på sine børn. Hun har nemlig to sønner.

Hun fortæller dog, at hun ikke har planer om at isolere dem eller sig selv, men derimod vil hun 'sikre at de fortsat kan smitte med glæde, nærvær og kærlighed'.

"Jeg skal nok passe på mine børn - og sikre at de fortsat kan smitte med glæde, nærvær og kærlighed. Mens regeringen forsøger at gøre os alle til fare for hinanden, og udskammer os ikke-vaccineret," lyder det fra hende i det opfølgende opslag.

Ekstra Bladet har været i kontakt med den 39-årige Saszeline, og overfor mediet bekræfter hun, at det var et bevidst valg, at hun blev smittet. Derfor er det altså ikke noget, der er sket ved en tilfældighed.

Læs også

'Løvens Hule'-stjerne deler trist nyhed: Jeg har fået kræft

"Jeg har det fint. Det var et bevidst valg om at blive smittet, så jeg sørgede for at være tæt på min vaccinerede ven, der er smittet, så jeg kan danne naturlige antistoffer," siger hun til Ekstra Bladet.