Kvinde vandt 9 millioner kroner i Eurojackpot: Da hun ville bruge penge, skete det utænkelige

Foto: Danske Spil
Hvad der skete, da hun ville ud at bruge penge, havde hun aldrig forestillet sig.

Mest læste i dag

Denne artikel blev udgivet for første gang i september 2023.

Selv om hun havde pengepungen i orden løb en ældre kvinde ind i uventede ’luksusproblemer’, da hun ville bruge løs af de millioner, hun havde vundet i Eurojackpot.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Et rigtigt luksusproblem: Da en ældre kvinde fra Vestsjælland for nyligt skulle ud at shoppe for første gang, efter at hun havde vundet stort i Eurojackpot, kunne hun næsten ikke få lov at svinge dankortet.

Først ville hun købe lidt luksus-indretning til huset, men banken sagde nej, da den ikke var vant til, at det var den slags summer, der blev trukket på kortet.

Så ringede kvinden til banken og forklarede sagen. Hun mente jo nok, at hun havde råd, da der helt præcist var gået en gevinst på 8.965.130 kroner ind på kontoen fra Danske Spil.

”Det var nu bare skægt. Da jeg så havde fat i banken, for at få dem til at åbne kortet, sagde jeg: ’Nu håber jeg dæleme ikke, at I lukker kortet igen, når jeg skal ud at købe en bil!’,” fortæller hun med et grin.

Det gjorde banken ikke - men til gengæld var det faktisk endnu mere besværligt at købe en stor bil. Det var dog ikke bankens skyld.

Turen ved bilforhandleren endte i køb hos konkurrenten

Da hun kom ned til den lokale bilforhandler, gik hun rundt og kiggede på alle de flotte biler i udstillingslokalet, og hun endte også med at sætte sig ind i en af dem for lige at ’prøve den på’, så at sige.

”Der var sådan et par smarte unge bilsælgere, men de stod bare og kiggede på mig, og så grinede de til hinanden og snakkede videre. Det var jo lige før jeg måtte stå og fægte med armene for at gøre dem opmærksom på, at her var en kunde. Jeg kan godt sige dig, at man føler sig så dum, når man står der og bliver afvist på den måde. Jeg synes, at det er frækt. Du behøver da ikke have diamantringe på, for at vise, at du har pengene. Her står jeg og kigger på en bil til flere hundrede tusind, og så står de bare der og griner og snakker,” fortæller hun.

Og så griner hun selv af episoden. Dels fordi man har lidt mere overskud, når man har næsten ni millioner kroner på kontoen, og dels fordi det var de unge sælgere, der endte med at være de dumme.

”Ja, så måtte jeg jo bare finde bilen et andet sted. Så jeg gik over til konkurrenten i stedet. Der var de flinke nok, så jeg endte med at købe bilen på stedet. Kontant,” fortæller hun med et stort grin.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig