Dansk OL-medaljehåb stopper karrieren

Af: Lucas Andreas

|

30/07/2024

Nyheder
Bertrand Guay/AFP/Ritzau Scanpix
Det igangværende OL bliver definitivt sidste chance for en medalje.

Lige nu læser andre også

Det er ikke mange timer siden den færøske roer Sverri Nielsen, der repræsenterer Danmark ved OL, roede sig i en OL semifinale.

Roeren ligner umiddelbart en mand, der er fast besluttet efter at komme fra Paris med metal, og det har han da også en smule ekstra motivation til.

Han har nemlig besluttet, at karrieren formentlig slutter efter legene i Paris.

I et interview med B.T. fortæller den 30-årige atlet, at karrieren lakker mod enden: "Min karriere slutter nok efter OL. Jeg kan ikke udelukke, at den starter op igen, men den stopper nok efter OL."

Sverri Nielsen var også med, da den danske delegation drog mod det corona-udskudte OL i Tokyo, hvor han var meget tæt på at vinde en bronzemedalje.

Desværre glippede medaljen lige akkurat for ham, hvilket førte til en midlertidig pause fra sporten. Efter et års pause vendte han tilbage til singlesculleren og formåede at kvalificere sig til OL i Paris, hvor han nu igen kæmper for at opnå sine medalje-drømme.

På torsdag vil han igen være i aktion, og der er store forventninger til hans præstation.

Når Sverri Nielsen torsdag sætter sig i singlesculleren, vil mange danskere og færinger følge med og håbe, at han denne gang kan sikre sig den medalje, der undslap ham i Tokyo.

Danmark har stadig til gode at hive første medalje fra legene i Paris.

Anbefalet til dig